Ο Ατζούν αποκλεισμένος στον Αγιο Δομίνικο, ο ΣΚΑΪ σε αναμονή

Ο Ατζούν αποκλεισμένος στον Αγιο Δομίνικο, ο ΣΚΑΪ σε αναμονή

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ των δύο πλευρών και πότε αναμένεται να βγουν οι παραγωγές της τούρκικης εταιρείας στον τηλεοπτικό αέρα - Τι θα γίνει με το «My style rocks» αλλά και το «Voice»

atzoun_ar
Σενάρια επί σεναρίων. Αυτό πάντα ακολουθεί τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ή αλλιώς mr Survivor, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Σενάρια για το τι θα κάνει, με ποιο κανάλι θα συμφωνήσει, ποια θα είναι τα formats που θα πάρουν πράσινο φως… Ακόμη και για την προσωπική ζωή του Τούρκου μεγιστάνα – παραγωγού πάλι σενάρια γράφονται. Τα περισσότερα φυσικά επιβεβαιώνονται καθώς μετά από αρκετά χρόνια «γνωριμίας» με το ελληνικό κοινό είναι πιο εύκολο να διαβάσεις τις επόμενες κινήσεις του. Αλλωστε πάνε πια οι εποχές όπου ο Ατζούν ήταν το μήλο της έριδος μεταξύ ιδιωτικών σταθμών. Πλέον η επιλογή του είναι ο ΣΚΑΪ και θα συνεχίσει να είναι ακόμη και εν μέσω πανδημίας και στην εποχή μετά την καραντίνα.

Αυτές τις μέρες συζητείται έντονα το μέλλον του «My style rocks», του καθημερινού παιχνιδιού το οποίο προβαλλόταν μέχρι πρότινος αλλά διέκοψε κι αυτό όπως πολλά προγράμματα τα γυρίσματά του για λόγους ασφαλείας.

Η κινητικότητα που παρατηρήθηκε πριν από μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου φούντωσε και πάλι τις φήμες για οριστική διακοπή των γυρισμάτων, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρωινό», η πληροφορία ήταν πως το σόου ματαιώνεται.

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία και αναφέρει πως η απόσυρση κάποιων φώτων αλλά και καμερών γίνονται για οικονομικούς λόγους καθώς πληρώνουν κάποιο ενοίκιο το οποίο δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεται.

Η αλήθεια είναι πως έχει προγραμματιστεί μία τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ατζούν Ιλιτζαλί και της διευθύνουσας Συμβούλου του ΣΚΑΪ Εύης Κουτσαφτάκη καθώς ο Τούρκος παραγωγός είναι αποκλεισμένος στον Αγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται το τούρκικο «Survivor», λόγω απαγόρευσης πτήσεων και για λόγους προστασίας του ιδίου και των συνεργατών του. Τις δύο πλευρές τις συνδέει φιλία και όχι μόνο επαγγελματική σχέση. Η επικοινωνία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα και τότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Το οικονομικό είναι κάτι που θα συζητηθεί καθώς το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν αφορά ασυμφωνία των δύο πλευρών αλλά αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παρούσα φάση οι τούρκικες τράπεζες με την οικονομία να έχει καταρρεύσει και να υπάρχουν σημαντικά εμπόδια στις συναλλαγές.

Υπάρχει πλάνο για γύρισμα και μάλιστα έχει ήδη προβλεφθεί να μπαίνουν οι υποψήφιες ανά εξάδες και να υπάρχουν δύο κενά καθίσματα ανάμεσά τους. Επιπλέον αλλάζει όλη η χωροταξία προκειμένου να διατηρηθούν αποστάσεις και φυσικά τροποποιείται όλη η σκηνοθεσία.

Κλείσιμο
Κι επειδή γύρισμα της Acun Medya δίχως τα στελέχη της δεν γίνεται, σε περίπτωση που δοθεί το «πράσινο φως», οι στενοί συνεργάτες του Τούρκου θα έρθουν στην Ελλάδα με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν.

Εντωμεταξύ προχωρούν και τα σχέδια για τα γυρίσματα του «Voice» το οποίο φυσικά συναντά το εμπόδιο των οντισιόν αλλά κυρίως του κοινού, το οποίο δεν μπορεί πλέον να είναι κομμάτι της παραγωγής.

Όλα αυτά είναι συζητήσεις, σχέδια, σενάρια τα οποία συζητιούνται και ελέγχονται με πολύ μεγάλη προσοχή και μελέτη για την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων. Η εικόνα που θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες αλλά και η εξέλιξη της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν τα πλάνα του ΣΚΑΪ και του Ατζούν για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν αλλά και για το μέλλον των εκπομπών της επόμενης.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός στο τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη

Από τις 2 Ιουνίου αυξήσεις σε 250.000 επικουρικές συντάξεις

Επεισόδια στην Κυψέλη: Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες και πέταξαν μολότοφ - Βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης