Adele: Δίχασε τους θαυμαστές της με την αδυνατισμένη της σιλουέτα

Adele: Δίχασε τους θαυμαστές της με την αδυνατισμένη της σιλουέτα

«Είναι δικό της το σώμα», σχολίασαν κάποιοι ενώ σε άλλους δεν άρεσε το αποτέλεσμα - Όταν ο αείμνηστος Καρλ Λάγκερφελντ την είχε πει «χοντρή» - Τι έλεγε η ίδια παλαιότερα για τα κιλά της

Adele Fans Are TORN Over Her Massive Weightloss!
Από χθες η αδυνατισμένη εικόνα της Adele, όπως η ίδια την έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχει γίνει παγκόσμιο trend. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, έχοντας απαλλαγεί από 45 ολόκληρα κιλά, έχει αποκτήσει αναλογίες μοντέλου και μπορεί πλέον να φοράει ακόμα και τα στενά ρούχα που σχεδίαζε κάποτε ο αείμνηστος Καρλ Λάγκερφελντ.

Όμως οι θαυμαστές της διχάστηκαν από τη νέα της εικόνα και τη λεπτή της σιλουέτα. Πολλοί ήταν εκείνοι που την επαίνεσαν για την προσπάθειά της ενώ σε άλλους δεν άρεσε καθόλου.

Πολλοί από τους θαυμαστές της λένε πως είναι δικό της το σώμα και μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Αυτό που μετράει είναι πως ήταν και θα είναι μια όμορφη, ταλαντούχα και γοητευτική γυναίκα, είτε με πολλά είτε με λίγα κιλά.

Άλλοι πάλι έσπευσαν να σχολιάσουν πως η εικόνα της με περισσότερα κιλά τους άρεσε πιο πολύ ενώ κάποιοι άλλοι είπαν πώς πήρε σκευάσματα και βιταμίνες για να αδυνατίσει.

Adele Fans Are TORN Over Her Massive Weightloss!

Το σχόλιο του CNN

H αδυνατισμένη σιλουέτα της Adele απασχόλησε όλα σχεδόν τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα του πλανήτη. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του CNN: «Με τους διάσημους, πολλοί νιώθουν πως μπορούν ελεύθερα να τους σχολιάζουν επειδή αγοράζουν την μουσική τους ή βλέπουν τις ταινίες τους. Ωστόσο το σώμα της Adele είναι δικό της. Το πώς επιλέγει να δείχνει είναι δική της υπόθεση και δεν απεικονίζει το απίστευτο ταλέντο της ή την επαγγελματική της καταξίωση. Έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ, κέρδισε 15 βραβεία Grammy και οι συναυλίες της γίνονται sold out. Και ναι, έχασε βάρος αλλά είτε πάνω είτε κάτω στη ζυγαριά, παραμένει μια γοητευτική γυναίκα που δημιουργεί όμορφη μουσική».

Κλείσιμο
Adele_Fat
Adele_Fat1


Τι είχε πει η ίδια για το βάρος της

- «Ποτέ δεν ήθελα να μοιάζω με τα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών. Εκπροσωπώ την πλειονότητα των γυναικών και νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτό», είχε πει στα 23 της χρόνια στο περιοδικό People.

- Σε συνέντευξη στο CNN, μιλώντας σχετικά με το σώμα της, είχε δηλώσει πως ποτέ δεν ένιωσε ότι πρέπει να έχει συγκεκριμένη εικόνα. «Ποτέ δεν είδα εξώφυλλα ή βιντεοκλίπ και να πω, πρέπει να δείχνω έτσι αν θέλω να κάνω επιτυχία».

- «Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή από το πώς νιώθω για τον εαυτό μου και άλλα τέτοια», είχε πει η Adele για την εικόνα της σε μια συνέντευξη το 2015.

Όταν ο αείμνηστος Καρλ Λάγκερφελντ την αποκάλεσε χοντρή

Ο Καρλ Λάγκερφελντ ήταν γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις και με την Adele η αλήθεια είναι πως το είχε παρακάνει.

Μιλώντας το 2012 στην εφημερίδα Metro και σχολιάζοντας τη διάσημη τραγουδίστρια είχε πει: «Είναι λίγο παραπάνω χοντρή» αλλά έσπευσε να προσθέσει «Βέβαια έχει όμορφο πρόσωπο και θεϊκή φωνή». Βέβαια μετά την κατακραυγή είχε σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη.

Βέβαια είναι κρίμα που ο σχεδιαστής έχει φύγει από τη ζωή και έχασε την ευκαιρία να τη δει να φοράει τις δημιουργίες του.

Η ίδια η Adele είχε δώσει τότε πληρωμένη απάντηση στο πικρόχολο σχόλιο του «Κάιζερ της μόδας» λέγοντας: «Απολαμβάνω να είμαι εγώ, πάντα αυτό έκανα. Έχω δει ανθρώπους που αυτό το πράγμα δυναστεύει τις ζωές τους, ξέρεις, το να θέλουν να είναι πιο αδύνατοι ή να έχουν μεγαλύτερο στήθος, και πως όλο αυτό τους εξαντλεί. Και απλώς δεν το θέλω στη ζωή μου και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα για μένα. Τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ παρέα με τέτοιου είδους απαίσια άτομα που το κάνουν πρόβλημα».

32α γενέθλια με μείον 45 κιλά

Η Adele έγινε 32 ετών και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νέα της ακόμα πιο αδύνατη σιλουέτα. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δώσατε για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να παραμένετε όλοι ασφαλείς και υγιείς στη διάρκεια αυτής της παράλογης εποχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τους επαγγελματίες που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια! Είστε οι αληθινοί φύλακες άγγελοί μας», έγραψε στο μήνυμά της.


Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Η μεταμόρφωση της Adele έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, και πιο συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώριο όταν είχε εμφανιστεί φανερά αδυνατισμένη. Όπως φαίνεται όμως από τότε έχει χάσει και άλλο βάρος και έχει αποκτήσει τις ιδανικές αναλογίες. Μάλιστα σε δήλωσή της είχε πει: «Στο παρελθόν έκλαιγα αλλά τώρα ιδρώνω».

Adele_New
Adele_New1


Όλα ξεκίνησαν μετά το διαζύγιό της

Ο δρόμος της Adele για την δραματική απώλεια βάρους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της Σιμόν Κονέκι, τον Απρίλιο του 2019, και το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο. Η Adele επιθυμούσε να χάσει κιλά για να είναι πιο υγιής για τον γιο που έχουν αποκτήσει, τον επτάχρονο Άντζελο.

Η διατροφή που ακολούθησε και τα 45 κιλά μείον

Η Daily Mail έγραψε ότι οφείλει την απώλεια βάρους της -η οποία υπολογίζεται στα 45 κιλά- στη δίαιτα Sirtfood, την οποία συνδύασε με πιλάτες. Το νέο πρόγραμμα διατροφής της λέγεται πως της επιτρέπει να ενδίδει στο κόκκινο κρασί και τον καφέ ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει ένα μενού φυτικών προϊόντων που φέρεται να βοηθούν στη διαχείριση του λίπους και της ζάχαρης από το σώμα, όπως το κέιλ, ο κουρκουμάς και το πράσινο τσάι.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην τελική ευθεία η επιχείρηση «καθαρά χέρια» στα σχολεία: Προαιρετική η μάσκα λέει το υπ. Παιδείας

Φονικό στα Ανώγεια: Στις φυλακές Χανίων ο Μανώλης Καλομοίρης - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Ψυχρό μέτωπο από τα βόρεια φέρνει βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας για ένα 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης