Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

«Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι», είπε η ηθοποιός

Jenny_Botsi
Τετ α τετ στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ βρέθηκαν η Τζένη Μπότση και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και είχαν πολλά ενδιαφέροντα να πουν και να αποκαλύψουν στο τηλεοπτικό κοινό που τους παρακολούθησε. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, εξήγησε γιατί την κράτησε κρυφή, αποκάλυψε το όνομα που έδωσε στην κόρη της αλλά και πώς ενημέρωσε τους συνεργάτες της στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» πως είναι έγκυος. Μάλιστα, η εγκυμοσύνη της συνέπεσε τυχαία με το σενάριο.

«Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο "γράφουν ότι είμαι έγκυος". Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία».

Λίγο μετά αποκάλυψε το περιστατικό που την έκανε να παραδεχτεί στους συνεργάτες της πως περιμένει παιδί. Επιστρέφοντας, λοιπόν, από τις διακοπές του Πάσχα στο γύρισμα συνειδητοποίησε ότι δεν της έκαναν τα ρούχα, βάζοντας τα κλάματα μέσα στο καμαρίνι. Τότε αναγκάστηκε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στον ενδυματολόγο και στη συνέχεια στον σκηνοθέτη, οι οποίοι ωστόσο σεβάστηκαν την επιθυμία της και την κράτησαν μυστική.

«Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι…. Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε», είπε η ηθοποιός, μεταξύ άλλων.

Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε και το όνομα που έδωσαν στην κόρη της και το λόγο που το επέλεξαν. «Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από άλφα, και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με άλφα. Επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας, που Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου», είπε.

Η Μπότση για την εγκυμοσύνη της και την μικρή Αλίκη


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στο λόγο γιατί δεν παντρεύεται. «Πιστεύω στον Θεό. Δεν θέλω την κοινωνική σύμβαση, θέλω την ουσία. Αν είχα έναν σύντροφο, ο οποίος πίστευε και εκείνος όπως εγώ, θα μου άρεσε να παντρευτούμε και να πάρουμε αυτή την ευλογία. Επειδή όμως ο σύντροφός μου δεν πιστεύει, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό στα ψέματα. Πολιτικό γάμο δεν θα έκανα. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάνω πολιτικό γάμο. Αν έκανα γάμο, θα έκανα θρησκευτικό για τη θρησκεία και όχι για την εκκλησία. Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Μπότση: «Πιστεύω βαθιά και δεν θέλω ο γάμος μου να είναι... πανηγύρι»

Ειδήσεις σήμερα:

Άρση μέτρων: Αγχωμένοι οι επιβάτες σε μετρό, λεωφορεία - Φορούν μάσκες, τηρούν αποστάσεις

Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας

Μύκονος: Θα επιστρέψει (λόγω κορωνοϊού) στην εποχή του Ζάχου Χατζηφωτίου;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης