Πάνος Χατζηκουτσέλης: Το «διαφορετικό» μνημόσυνο στον Μαραθώνα

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Το «διαφορετικό» μνημόσυνο στον Μαραθώνα

Σε πολύ στενό και οικογενειακό κύκλο, λόγω κορωνοϊού 

6000_panos_xatzikoytselis_22112007_1
Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης έφυγε από τη ζωή πριν περίπου σαράντα ημέρες. Ο αγαπητός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Το μεσημέρι της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα σε πολύ στενό και οικογενειακό κύκλο, λόγω κορωνοϊού, το μνημόσυνο του Πάνου Χατζηκουτσέλη. Όπως έκανε γνωστό η ανιψιά του ηθοποιού, Άση Χατζηκουτσέλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Κάναμε τα 40 σήμερα. Σχεδόν όπως τα ήθελε. Μας επέβαλε τη μοναχικότητα με τη δικαιολογία του κορωνοϊού αλλά και σαν γνήσια ανήψια του έκανα τη ζαβολιά μου. Έγιναν όλα στο Μαραθώνα …. σαν και εμένα και ο Πάνος ήταν άνθρωπος της πόλης. Φανατικός υποστηρικτής του κέντρου των Αθηνών. Ψιλό τσιμπήσαμε θαλασσινά και ήπιαμε τσιπουράκι (εξ Ανδρου) – δε φάγαμε κρεατακι και δεν ήπιαμε ουισκακι!!! Δεν του άρεσαν καθόλου τα δυσάρεστα – φρόντιζε να στέλνει κάποιον άλλον γιατί πάντα κάτι είχε να κάνει προκειμένου να μην παρευρεθεί. Ίσως για αυτό φρόντισε να μην μπορεί να έρθει σχεδόν κανένας και στο δικό του ταξίδι. Πολλοί από τους φίλους και συναδέλφους με έχετε ρωτήσει πως μπορείτε μετά την άρση των μέτρων να πάτε στον Πανό να τον αποχαιρετήσετε και να του αφήσετε ένα λουλούδι. Ο Πάνος είναι στο Κοιμητήριο του Μαραθώνα. Στο χωριό του Μαραθώνα. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο Μαραθώνα ή Γραμματικού ( αφετηρία Μαυρομματαίων μπροστά στον πανελλήνιο γυμναστικό σύλλογο). Είμαι στη διάθεση σας στο inbox. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και συμπαράσταση».

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε μεγάλη συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε δεκάδες πετυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ. Αγαπήθηκε πολύ από τον ρόλο του γεροντοπαλίκαρου «Ιάσωνα» στο «Εκείνες και Εγώ».


ash
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης