Τούρκος επιτίθεται στο ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν

Τούρκος επιτίθεται στο ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν

Η διάσημη τηλεπερσόνα, αρμενικής καταγωγής, ζήτησε από τους «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία: «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας»

tourkos
Υστερικός Τούρκος επιτίθεται στο ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν, επειδή η διάσημη τηλεπερσόνα, αρμενικής καταγωγής, ζήτησε από τους «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία: «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας», με αφορμή την συμπλήρωση 105 ετών από τη θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Ο νεαρός Τούρκος αρχικά, βάζει τις φωνές στο… ομοίωμα της Καρντάσιαν και στη συνέχεια ανεβαίνει στο αυτοκίνητο του (καλυμμένο παντού με τουρκικές σημαίες) και περνάει από πάνω του.

«Σήμερα είναι η 105η επέτειος και είμαι τόσο περήφανη που η Αμερική αναγνώρισε», σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Καρντασιάν, ζητώντας από τους χιλιάδες «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία μικρού μήκους «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας», που δημιουργήθηκε από τους μουσικούς Αράμ Μπαπατζανιάν, Αλάν Σεμερτζιάν και τον καλλιτέχνη Κεβόρκ Μουρατ.



Η Κιμ δημοσίευσε επίσης σειρά φωτογραφιών από τις επισκέψεις της στο Μνημονιακό συγκρότημα Τσιτσερνακαμπέρτ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία. Στα τέλη του 2019 η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και η Γερουσία του Κογκρέσου των ΗΠΑ υιοθέτησαν το ψήφισμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Κιμ Καρντάσιαν συνέβαλε επίσης στη διαδικασία της αναγνώρισης, η οποία μίλησε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.


Υστερικός νεοοθωμανός χτυπά με το αυτοκίνητο του το ομοίωμα της   ¨Κιμ Καρντάσιαν¨ !

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι προβλέπει το σχέδιο σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα που ανακοινώνει ο Μητσοτάκης

Κορωνοϊός - Μάσκα: Πού θα πρέπει να τη φοράμε, η σωστή χρήση της και οι κίνδυνοι

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Λιγότεροι μαθητές ανά τμήμα και κυλιόμενο ωράριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης