Netflix: Ο τρόμος επιστρέφει - Τι θα δούμε στο The Haunting of Bly Manor

Netflix: Ο τρόμος επιστρέφει - Τι θα δούμε στο The Haunting of Bly Manor

Μία από τις δυνατές ανθολογικές σειρές της πλατφόρμας

BLY-MANOR
Όσοι λατρέψατε την πρώτη σεζόν της ανθολογικής σειράς The Haunting of Hill House, θα γνωρίζετε ήδη ότι το Netflix ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν με τίτλο The Haunting of Bly Manor.

Ο νέος κύκλος βασίζεται στο εξαιρετικό βιβλίο «The Turn of the Screw» (Το στρίψιμο της βίδας) του Henry James, ενός από τους σημαντικότερους Αμερικανούς συγγραφείς του 19ου αιώνα. Στην υπόθεση, δύο ορφανά παιδιά ζουν σε μία έπαυλη υπό την προστασία μίας νεαρής γκουβερνάντας. Αυτή τη φορά όμως εγκαταλείπουμε για πάντα το Hill House στη Μασαχουσέτη και μεταφερόμαστε στο Bly Manor, μια τεράστια εξοχική κατοικία έξω από το Λονδίνο. Τα δύο παιδιά, ο Miles και η Flora, πρέπει να ζήσουν με τον αποξενωμένο θείο τους μετά τον θάνατο των γονιών τους και τη φροντίδα τους έχει αναλάβει η Dani. Υπάρχουν όμως κάποιοι που αναζητούν τα παιδιά από ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης…

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Mike Flanagan, τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν και το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για να μας βάλει στο κλίμα. Οι φωνές που ακούγονται είναι ανατριχιαστικές και μας προδιαθέτουν για μια ακόμη σεζόν γεμάτη τρόμο.

Δείτε τη συνέχεια στο Watch and Chill





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης