Netflix και Άγιος Βαλεντίνος: Τι να δείτε σήμερα

Netflix και Άγιος Βαλεντίνος: Τι να δείτε σήμερα

Προτάσεις για όλα τα γούστα

blue-jay
Οι ανθοπώληδες σήμερα τρίβουν τα χέρια τους και οι σοκολάτες έχουν την τιμητική τους. Εμείς εδώ φροντίσαμε την ερωτική αυτή ημέρα να σας προτείνουμε κάποιους τίτλους για να δείτε απόψε στο Netflix. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε σχεδόν όλα τα γούστα με ταινίες που έχουμε ήδη δει, αλλά περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις στα σχόλια.

Για τους αντι-βαλεντινικούς
Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού (2004)
Δεν αρέσει σε όλους η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάποιοι από εμάς την αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Η αγάπη στο σινεμά δεν παρουσιάζεται πάντα ως ιδανική, ούτε συνοδεύεται με αγκαλίτσες και λουλούδια. Tην αριστουργηματική αυτή ταινία αν μπορούσαμε, θα τη βάζαμε σε κάθε λίστα μας. Ο Τζόελ (Jim Carrey) απευθύνεται σε μια κλινική “διαγραφής της μνήμης” για να του σβήσουν κάθε ανάμνηση από τη σχέση του με την πρώην αγαπημένη του Κλεμεντάιν (Kate Winslet). Όμως στη διάρκεια της διαδικασίας αλλάζει γνώμη και προσπαθεί να κρύψει τις μνήμες από την ερωτική τους σχέση στο λαβύρινθο του εγκεφάλου του.

Για τους χωρισμένους
Marriage Story – Iστορία Γάμου (2019)
Αν δεν έχετε δει ακόμα το Marriage Story, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία. Στην υπόθεση, ένα παντρεμένο ζευγάρι που ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο, προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί του από το χωρισμό, την ώρα που η σχέση του καταρρέει.

Για τους αισιόδοξους
Our Souls at Night – Οι Ψυχές μας τη Νύχτα (2017)
Σε μια μικρή πόλη του Κολοράντο, η Άντι Μουρ (Jane Fonda) κάνει μια απροσδόκητη επίσκεψη σε έναν γείτονα της, τον Λούις Γουόλτερς (Robert Redford). Ο σύζυγος της έφυγε από τη ζωή πριν χρόνια, το ίδιο και η σύζυγος του Λούις, και ενώ ζουν σε μικρή πόλη και είναι γείτονες επί δεκαετίες, δεν έτυχε ποτέ να έχουν ιδιαίτερη επαφή. Τα παιδιά τους ζουν μακριά και αυτοί μένουν ολομόναχοι στα μεγάλα τους σπίτια. Η Άντι θα προσπαθήσει να καθιερώσει μια επαφή ανάμεσα τους, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Περισσότερες προτάσεις εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης