ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Jane Fonda στα Όσκαρ: Και με γκρίζα μαλλιά είναι μια κούκλα

Η Jane Fonda στα Όσκαρ: Και με γκρίζα μαλλιά είναι μια κούκλα

Τι κι αν διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής της, παραμένει πανέμορφη, γοητευτική και άκρως εντυπωσιακή

Jane_Fonda
Είναι μια γυναίκα θρύλος, πρότυπο για όλες τις γυναίκες. Ο λόγος για την Jane Fonda που, αν και διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής της, παραμένει μια καλλονή. Πανέμορφη και με απαράμιλλη γοητεία κατάφερε να κλέψει την παράσταση καθώς ανακοίνωσε το Oscar καλύτερης ταινίας κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την πιο εντυπωσιακή απονομή.

Για πρώτη φορά είδαμε την Jane Fonda με τα γκρίζα της φυσικά μαλλιά και όχι με τα βαμμένα ξανθά που την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Τα μαλλιά της ήταν καστανά. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να τα βάφει ξανθά αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τόνο της επιδερμίδας της. Στα 92α Όσκαρ αποκάλυψε τα γκρίζα της μαλλιά τα οποία είναι εξίσου υπέροχα. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με το νέο της hair look και το twitter πήρε φωτιά.



Η Fonda με αυτή την κίνηση στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για τη φυσική ομορφιά αλλά και την ωριμότητα που πρέπει να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τα μαλλιά της η ίδια δήλωσε πως την κυριαρχούσαν για χρόνια. Προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από αυτά που σημαίνει πως τα έβαφε προκειμένου να δείχνει νεότερη. Δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως μεγαλώνει. Οι άντρες της ζωής της την ήθελαν με μακριά, ξανθά μαλλιά. Είχε ξεχάσει πιο ήταν το φυσικό της χρώμα. Έτσι λοιπόν είπε πριν από λίγο καιρό στον προσωπικό της hairstylist Paul McGregor να κάνει κάτι κι εκείνος έκανε το καλύτερο. Και ιδού το αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Having Oscar glam with @DeLeonmakeup @lorealmakeup #oscars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις



Το ίδιο είχε κάνει άλλωστε και στα 70’s διαδηλώνοντας για τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Μια κίνηση που της στοίχισε, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της στην αυτοβιογραφία της.
Όσον αφορά τα μαλλιά της η ίδια δήλωσε πως την κυριαρχούσαν για χρόνια. Προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από αυτά που σημαίνει πως τα έβαφε προκειμένου να δείχνει νεότερη. Δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως μεγαλώνει. Οι άντρες της ζωής της την ήθελαν με μακριά, ξανθά μαλλιά. Είχε ξεχάσει πιο ήταν το φυσικό της χρώμα. Έτσι λοιπόν είπε πριν από λίγο καιρό στον προσωπικό της hairstylist Paul McGregor να κάνει κάτι κι εκείνος έκανε το καλύτερο.



Η Jane Fonda απελευθερώθηκε και εμφανίστηκε στα Oscars ομορφότερη από ποτέ. Και αυτό είναι στ’ αλήθεια ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης