Αληθινές ιστορίες: Ποιοι ανακάλυψαν τους σταρ; - Το μπλουζάκι της Πάμελα, η πίτσα της Πόρτμαν...

Αληθινές ιστορίες: Ποιοι ανακάλυψαν τους σταρ; - Το μπλουζάκι της Πάμελα, η πίτσα της Πόρτμαν...

Αλλοι δίνουν αγώνα για μία οντισιόν και άλλοι είναι απλώς πολύ τυχεροί - Διαβάστε τις ιστορίες τους

natalieportman
Η show business είναι ένας από τους πιο δύσκολους χώρους για να μπεις. Καθημερινά, νέοι ηθοποιοί δίνουν αγώνα για να εξασφαλίσουν κάποιον μικρό έστω ρόλο, με τις απορρίψεις να αποτελούν μία πραγματικότητα για τους περισσότερους εξ αυτών. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ήταν τόσο τυχεροί που η ευκαιρία τους δόθηκε από εκεί που δεν το περίμεναν καν! Αυτές είναι οι ιστορίες τους:

Jennifer Lawrence: Την ανακάλυψαν στα 14!

Η Jennifer Lawrence ήταν από το Kentucky και πήγε διακοπές στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 14 ετών. Ενώ ήταν στην πλατεία Union την εντόπισε ένα κυνηγός ταλέντων και της έκανε αμέσως πρόταση. Η Lawrence έπιασε δουλειά σαν μοντέλο και έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση εν έτει 2006 (δηλαδή στα 16 της) στη σειρά Ντετέκτιβ Μόνκ. Σε ηλικία 20 ετών ήταν πρώτη φορά υποψήφια για Οσκαρ για την ταινία Winter's Bone.

Natalie Portman: Η πίτσα, η Revlon και το Léon!

Η Neta-Lee Hershlag, η γνωστή πλέον σε όλους μας ως Natalie Portman, ήταν κάποτε μία αμέριμνη 11χρονη που έτρωγε έξω πίτσα όταν την εντόπισε εκπρόσωπος της Revlon. Τη ρώτησε αν ήθελε να γίνει μοντέλο κι εκείνη απάντησε όχι, αλλά πρόσθεσε ότι το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός. Η μικρή πέρναγε τα καλοκαίρια σε θεατρικές παραγωγές και το 1993 έκανε οντισιόν για το Léon του Luc Besson. Στην αρχή απορρίφθηκε, ως πολύ μικρή για τον ρόλο. Όσο όμως οι οντισιόν συνεχίζονταν ο Besson κατάλαβε ότι είχε ήδη βρει την πρωταγωνίστριά του και την ξανακάλεσε για να της δώσει τον ρόλο!

Δείτε την οντισιόν της μικρής Portman για το Léon, αλλά διαβάστε και για το πώς η Pamela Anderson έγινε γνωστή από ένα... μπλουζάκι που φορούσε, εδώ


Δείτε βίντεο: Αληθινές ιστορίες: Ποιοι ανακάλυψαν τους σταρ; - Το μπλουζάκι της Πάμελα, η πίτσα της Πόρτμαν
Αληθινές ιστορίες: Ποιοι ανακάλυψαν τους σταρ; - Το μπλουζάκι της Πάμελα, η πίτσα της Πόρτμαν








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης