Θα χυθεί αίμα στα Όσκαρ: Αριστούργημα και το 1917 του Mendes!

Θα χυθεί αίμα στα Όσκαρ: Αριστούργημα και το 1917 του Mendes!

Λένε ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες πολεμικές ταινίες όλων των εποχών

1917
Βγήκε το Joker, έγραψαν οι κριτικοί για ταινία φαινόμενο. Βλέπουμε το Irishman, υποκλινόμαστε στη μεγαλοφυΐα του Scorsece. Μαθαίνουμε πριν λίγο ότι η νέα ταινία του Clint Eastwood είναι έπος. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, μπαίνει στην κούρσα και το 1917 του Sam Mendes για την οποία λένε ότι θα μπει στις καλύτερες πολεμικές ταινίες όλων των εποχών! Εν ολίγοις στα φετινά Όσκαρ θα γίνει χαμός και ίσως κονταροχτυπηθούν οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών.

Κάποιοι τυχεροί στη Νέα Υόρκη είδαν σε πρώτη προβολή το «1917» του Sam Mendes και πλημμύρισαν τα social media με διθυραμβικά σχόλια.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ταινία για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην οποία θα δούμε την ιστορία δύο στρατιωτών. Ο Schofield (τον υποδύεται ο George MacKay) και ο Blake (τον υποδύεται ο Dean-Charles Chapman) πρέπει να διεισδύσουν στη γραμμή των εχθρών για να καταφέρουν να διασώσουν 1600 άντρες. Η μάχη ενάντια στον χρόνο είναι άνιση, καθώς καλούνται να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια φονική επίθεση ενάντια στους 1600 στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αδερφός του Blake. Το καστ συμπληρώνουν οι εξαιρετικοί ηθοποιοί Colin Firth και Benedict Cumberbatch.

Ο Mendes για το συγκεκριμένο φιλμ έχει χρησιμοποιήσει μία μοναδική κινηματογραφική τεχνική. Δείτε ποια είναι αυτή αλλά και τις αντιδράσεις των πρώτων που είδαν την ταινία εδώ









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης