Robert De Niro: Ο πατέρας του και η κρυφή ομοφυλοφιλία

Robert De Niro: Ο πατέρας του και η κρυφή ομοφυλοφιλία

Πότε έμαθε ο ηθοποιός την αλήθεια για τον πατέρα του;

deniro
Είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και φέτος είναι η χρονιά του λόγω της συμμετοχής του στην ταινία The Irishman.

Ο Robert De Niro μπορεί να φαίνεται πανίσχυρος, στην πραγματικότητα έχει όμως τους δικούς του δαίμονες. Δεν είναι μυστικό ότι η παιδική του ηλικία υπήρξε πολύ δύσκολη. Οι γονείς του, καλλιτέχνες και οι δύο, χώρισαν όταν εκείνος ήταν δύο χρονών. Σε ηλικία 13 ετών είχε ήδη μπλέξει με συμμορίες των δρόμων, ενώ η σχέση ειδικά με τον πατέρα του υπήρξε πολύ προβληματική.

Ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με τους δαίμονες του λόγω των ημερολογίων που άφησε ο πατέρας του, στα οποία αποκαλύπτει... μυστικά και ψέματα.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Robert De Niro δεν έχει αντέξει να διαβάσει τα ημερολόγια, παρά μόνο αποσπάσματα.

Ο πατέρας του, Robert De Niro ο Πρεσβύτερος ήταν ζωγράφος, ποιητής και γλύπτης και σε όλη του τη ζωή πάλευε για να αποκτήσει χρήματα αλλά και καλλιτεχνική αναγνώριση. Παράλληλα όμως έδινε και έναν αγώνα με την ίδια του τη φύση, καθώς ήταν ομοφυλόφιλος. Πέθανε το 1993, αλλά άφησε πίσω του τα ημερολόγιά του, τα οποία έγραφε από το 1963 και για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Τα ξένα media αποκαλύπτουν αποσπάσματα των ημερολογίων, αλλά και την αντίδραση του ηθοποιού όταν έμαθε ότι ο πατέρας του είναι ομοφυλόφιλος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης