Heidi Montag: «Θέλω πίσω το παλιό μου σώμα»

Heidi Montag: «Θέλω πίσω το παλιό μου σώμα»

Μετά τις 10 πλαστικές εγχειρήσεις που πραγματοποίησε για να μεταμορφώσει τον εαυτό της, η διάσημη τηλεπερσόνα Heidi Montag, συνειδητοποίησε...

Heidi Montag: «Θέλω πίσω το παλιό μου σώμα»

Μετά τις 10 πλαστικές εγχειρήσεις που πραγματοποίησε για να μεταμορφώσει τον εαυτό της, η διάσημη τηλεπερσόνα Heidi Montag, συνειδητοποίησε πως μάλλον… ήταν όλες ένα τεράστιο λάθος!

Αύξηση στήθους, πλαστική στη μύτη, λιποαναρροφήσεις σε πηγούνι, μηρούς και κοιλιά είναι μερικές μόνο από τις εγχειρήσεις στις οποίες προχώρησε η 24χρονη.

«Δεν θέλω το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο και για να είμαι ειλικρινής θα τα έκανα σμίκρυνση αλλά δεν αντέχω άλλο χειρουργείο. Νιώθω ότι έχω κολλήσει με αυτά τώρα. Μερικές φορές εύχομαι να γινόμουν ξανά η παλιά Heidi», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό κανάλι η ξανθιά σεξοβόμβα.

Κλείσιμο

«Δεν θέλω άλλες εγχειρήσεις, άλλα Botox ή άλλο κολλαγόνο στα χείλη», πρόσθεσε.

Η 24χρονη –που πρόσφατα επανασυνδέθηκε με τον πρώην σύζυγό της- παραδέχτηκε ότι οι πλαστικές προκάλεσαν πολλά προβλήματα στη σχέση της και την οδήγησαν στον χωρισμό.

Αναφερόμενη στο σύζυγό της η Heidi είπε: «Δεν ήταν υποχρεωμένος να είναι αποκλειστική νοσοκόμα, μέρα – νύχτα, για 24χρονη γυναίκα του. Η όψη του σώματός μου μετά τις εγχειρήσεις ήταν κάτι πολύ τραυματικό για εκείνον αλλά και για εμένα. Δεν μπορούσε ούτε να κοιταχθώ στον καθρέφτη».

 






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης