Haley Joel Osment: Το παιδί - σταρ που μεγάλωσε φυσιολογικά

Haley Joel Osment: Το παιδί - σταρ που μεγάλωσε φυσιολογικά

Μακριά από καταχρήσεις και άλλες «σκοτεινές» συνήθειες ο πρωταγωνιστής της «6ης αίσθησης» είναι πλέον ένας «κανονικός» μέσος ηθοποιός

haley-joel-osmont
Είκοσι χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του με την ταινία «Έκτη Αίσθηση», ο ηθοποιός Haley Joel Osment, κάνει την διαφορά: Εμεινε μακριά από κάθε είδους κακές συνήθειες και είναι πλέον ένας «κανονικός» ηθοποιός.

The Sixth Sense ..... I See Dead People ...scene


Η επιτυχία του μάλιστα δεν έμεινε σε μία και μόνη ταινία, καθώς ακολούθησαν δύο ακόμα πολύ καλές ταινίες, το «ΑΙ: Artificial Intelligence» και το «Pay It Forward».

Pay It Forward (2000) Official Trailer - Kevin Spacey, Helen Hunt Movie HD


Μετά ο Haley Joel Osment «εξαφανίστηκε». Όχι όμως γιατί του συνέβη κάτι κακό, δεν άρχισε το αλκοόλ όπως η Ντρου Μάριμπορ, ούτε τα ναρκωτικά όπως άλλα παιδιά - ηθοποιοί που δεν μπόρεσαν να κολυμπήσουν στα πολύ βαθιά.

«Πιστεύω πολλές φορές πως υπάρχει μια "προσμονή" για κακό σε σχέση με τα παιδιά ηθοποιούς», λέει ο ίδιος, 31 ετών σήμερα, στον Indepented. \

Haley_Joel_Osment
Κλείσιμο


Η τεράστια επιτυχία που είχε ως παιδί δεν έχει επαναληφθεί, προς το παρόν, σε κάποιον από τους «ενήλικους» ρόλους του, όμως έχει σταθερά δουλειά και έχει συμμετοχές σε αρκετές επιτυχημένες παραγωγές.
Haley Joel Osment talks Extremely Wicked, Shocking Evil & Vile & future writing/directing

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης