15 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν σεξ… στα αλήθεια

15 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν σεξ… στα αλήθεια

To επάγγελμα του ηθοποιού απαιτεί αρκετές θυσίες...

shower-movie
Κάποιοι αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή τους, κάποιοι υποδύονται ρόλους που δεν τους αρέσουν και υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν σεξ με τους συμπρωταγωνιστές τους! Στη λίστα που ακολουθεί θα δούμε τις ταινίες που περιείχαν αληθινές σκηνές σεξ, είτε γιατί το απαίτησε ο σκηνοθέτης, είτε γιατί το ήθελαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές!

1. Nymphomaniac: Volume I (2013)
Ο Lars von Trier θέλει απόλυτο ρεαλισμό στις ταινίες του και απαραίτητη προϋπόθεση για το Nymphomaniac: Volume I, ήταν οι ηθοποιοί Shia LaBeouf και Stacy Martin να κάνουν σεξ στην πραγματικότητα. Οι ηθοποιοί δεν έφεραν την παραμικρή αντίρρηση.

2. Love (2015)
Η ταινία του Gaspar Noé όχι μόνο περιείχε σεξ μεταξύ των πρωταγωνιστών Karl Glusman και Aomi Muyock, αλλά κυκλοφόρησε και σε 3D για να την εμπεδώσει καλύτερα το κοινό…!

 
3. Little Ashes (2008)
Στην ταινία αυτή ο Robert Pattinson υποδύεται τον Salvador Dalí και άγγιξε τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του, προκειμένου να προετοιμαστεί για την ερωτική σκηνή. Όταν ρωτήθηκε αργότερα πώς κατάφερε να είναι τόσο ρεαλιστική η σκηνή, απλά παραδέχτηκε ότι αν υποκρίνεσαι, δεν… δουλεύει σωστά!

4. Caligula (1979)
H ταινία αφορά την ιστορία του τρελού Ρωμαίου αυτοκράτορα και περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες της σκληρής, τρελής βασιλείας του. Οι σκηνοθέτες δήλωσαν ότι αρκετοί ηθοποιοί έκαναν σεξ στην πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσουν.

5. The Brown Bunny (2003)
Κλείσιμο
Ο Vincent Gallo όχι μόνο έφτιαξε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη δραματική αυτή ταινία, αλλά έλαβε και ένα… δώρο από την συμπρωταγωνίστριά του Chloë Sevigny. Η σκηνή του στοματικού σεξ δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν για τη γνησιότητά της!

Δείτε όλες τις ταινίες εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης