Κιάνου Ριβς... ο νέος υποψήφιος σούπερ ήρωας της Marvel

Κιάνου Ριβς... ο νέος υποψήφιος σούπερ ήρωας της Marvel

Ο διάσημος ηθοποιός «αντιστέκεται», αλλά αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου της Marvel - «Δεν ξέρω πότε και πώς, αλλά θα συνεργαστούμε», δήλωσε ο Kevin Feige που ήθελε να ντύσει Spider-man τον «Νίο»

reevs
Είναι ο Νίο, ο άνθρωπος που «δάμασε» το πρόγραμμα και «έριξε» το Matrix, διασώζωντας την ανθρωπότητα από τις μηχανές τεχνητής νοημοσύνης. Ένας ρόλος επικός, που ξεπερνούσε την έννοια του... συνηθισμένου σούπερ ήρωα, τον οποίο ενσάρκωσε ο σαγηνευτικός Κιάνου Ριβς. Ο τυπάς του Χόλιγουντ δέχεται στενό πρέσινγκ από τον πρόεδρο της Marvel, προκειμένου να αφήσει πίσω του τον... Νίο και να εξελιχθεί σε... κανονικό σούπερ ήρωα, με σούπερ ικανότητες, σούπερ κόλπα και σούπερ εμφάνιση, αυτή τη φορά όχι μέσα σε ένα... Matrix, αλλά στον κανονικό κόσμο (έστω και σε αυτόν τον υπέροχο του φανταστικού κινηματογράφου).

Ο Κιάνου Ριβς είναι πιθανόν να ενταχθεί στο τιμ της Marvel, της εταιρείας παραγωγής ταινιών σούπερ ηρώων, καθώς φέρεται να αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα υποψήφιο για μία σειρά ταινιών, στις οποίες θα φοράει στολή, μάσκα, μπέρτα και όλα τα σχετικά.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε συνάντηση με τον 46χρονο πρόεδρο της Marvel, Kevin Feige προκειμένου να ακούσει δια ζώσης την πρόταση. Ο πρόεδρος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το φλερτ με τον Κιανού Ριβς δεν είναι πρόσφατο, καθώς ήταν η βασική του επιλογή για τον Spider-Man: Far from home.

«Μιλάμε μαζί του σχεδόν για κάθε ταινία που γυρνάμε», είπε χαμογελώντας ο Kevin Feige. «Δεν ξέρω πότε και πώς, αλλά θα συνεργαστούμε», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Marvel, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τις ταινίες σούπερ ηρώων που έχει καθιερώσει στο κινηματογραφικό σκηνικό.

Ο Κιάνου Ριβς γύρισε πρόσφατα την 3η ταινία της σειράς John Wick, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάιο, ενώ συμμετέχει στη σειρά του Netflix Always Be My Maybe. Επίσης έχει δανείσει τη φωνή του στο Toy Story 4, κάνοντας τον Duke Caboom.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στα 54 του, ο διάσημος πρωταγωνιστής να γίνει σούπερ ήρωας και να πραγματοποιήσει μία ακόμη σούπερ επιτυχία στη μεγάλη οθόνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης