10 ταινίες με ερωτικές σκηνές που οι ηθοποιοί δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον

10 ταινίες με ερωτικές σκηνές που οι ηθοποιοί δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον

Τα γυρίσματα μίας σκηνής σεξ δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο

fifty-shades
Γυμνός μπροστά σε ένα ολόκληρο συνεργείο, να πρέπει να υποκριθείς ότι τρελαίνεσαι για έναν συνάδελφό σου και να βάλεις τα χέρια σου, το στόμα σου, γενικώς όλο σου το σώμα σε μέρη που δεν θα ήθελες. Και καλά αν σου αρέσει ο άλλος. Για φανταστείτε να πρέπει να τα κάνεις όλα αυτά με κάποιον που αντιπαθείς. Σαν να πρέπει να υποκριθείς σεξ με τον υπάλληλο του απέναντι γραφείου που μισείς!

Ιδού μερικά ζευγάρια επί οθόνης που στην πραγματικότητα δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον!

1. Kim Basinger και Mickey Rourke στο «9 1/2 εβδομάδες»
Η Basinger εκμυστηρεύτηκε στους New York Times ότι ενώ γύριζαν τη θρυλική ταινία, τσακώθηκε με τον Rourke. «Όσο η ταινία γινόταν παράξενη, τόσο άλλαζε κι εκείνος. Ανυπομονούσα να τελειώνουμε» είπε. Ο Rourke και ο σκηνοθέτης Adrian Lyne φέρονταν άσχημα στην Basinger, αποκλείοντάς την από συζητήσεις και προσπαθώντας να την πονέσουν ώστε να παίξει πιο φυσικά.
Mickey Rourke  Kim Basinger "take off the dress"


2. Dustin Hoffman και Meryl Streep στο «Kramer εναντίον Kramer»
Θυμάστε τη σκηνή που ο Hoffman χαστουκίζει τη Streep; Ήταν απολύτως αληθινό! Η Streep είπε στους New York Times το 2018: «Όταν είσαι ηθοποιός πρέπει να νιώθεις ελεύθερος. Είμαι σίγουρη ότι κι εγώ άθελά μου έχω πονέσει κόσμο σε σκηνές. Ωστόσο λειτουργεί η συγχώρεση. Σε αυτή την περίπτωση, ήταν η πρώτη μου ταινία και η πρώτη μου σκηνή και εκείνος με χαστούκισε κανονικότατα. Το βλέπεις στην ταινία, ότι το παράκανε».
Κλείσιμο
Meryl Streep Recalls Dustin Hoffman's 'Kramer vs. Kramer' Slap: "It Was Overstepping" | THR News


3. Harrison Ford και Sean Young στο «Blade Runner»
Σε αυτή την ταινία ο Ford ήταν ήδη σταρ, ενώ η Young μόλις στην τρίτη της ταινία. Η Young έχει πει: «Όταν είσαι 20 ετών ελπίζεις ότι ο συμπρωταγωνιστής σου θα είναι υποστηρικτικός. Ο Harrison δεν ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί μου…». Οι δυο τους ήταν τόσο ψυχροί που το συνεργείο αποκαλούσε τις μεταξύ του σκηνές, «σκηνές μίσους».

Δείτε τη συνέχεια εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης