Επτά ταινίες τρόμου που έγιναν... πραγματικότητα!

Επτά ταινίες τρόμου που έγιναν... πραγματικότητα!

Συνήθως η τέχνη εμπνέεται από τη ζωή, αλλά σε αυτές τις επτά περιπτώσεις, οι δολοφόνοι εμπνεύστηκαν από τις ταινίες

tainies-tromou-ena
Στον κινηματογράφο υπάρχουν πολλές ταινίες τρόμου που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα. Αλλά, τι γίνεται όταν συμβαίνει το αντίστροφο και η μυθοπλασία γίνεται πραγματικότητα; Παρακάτω θα διαβάσετε επτά περιστατικά στα οποία οι δολοφόνοι εμπνεύστηκαν από τις ταινίες!


7. Scream
H ταινία Scream κυκλοφόρησε το 1996 κι αποτέλεσε μια γερή προσθήκη στο είδος slasher με σατυρικό ύφος, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί μια πρωτότυπη ταινία τρόμου. Παρά τα κωμικά στοιχεία της, η ταινία δυστυχώς ενέπνευσε αρκετές δολοφονίες στην πραγματική ζωή.

scream-pic-ena


Τον Ιανουάριο του 1998, ο 16χρονος Mario Padilla και ο 14χρονος ξάδερφος του προκάλεσαν φρενίτιδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης γύρω από το λεγόμενο «The Scream Murder». Ο ξάδερφός του ομολόγησε ότι κρατούσε τη μητέρα του Padilla όσο εκείνος τη μαχαίρωνε 45 φορές! Οι δύο νεαροί ανέφεραν ότι εμπνεύστηκαν από την ταινία και μάλιστα είχαν αγοράσει και τις χαρακτηριστικές στολές.

Μια άλλη αξιοσημείωτη περίπτωση ήταν αυτή της Alisson Cambier. Μια μέρα, ενώ επισκέφτηκε τον φίλο της και γείτονα Thierry Jaradin, εκείνος της ρίχτηκε αλλά αυτή αντέδρασε άσχημα. Τότε εκείνος πήγε στο διπλανό δωμάτιο, φόρεσε το κοστούμι Ghostface και κρατώντας δύο μαχαίρια κουζίνας τη μαχαίρωσε 30 φορές, καταστρέφοντας την αριστερή πλευρά του σώματός της.


Διαβάστε τις άλλες έξι ταινίες τρόμου που έγιναν πραγματικότητα στο watchandchill.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης