Ο Τζέιμς Μποντ μεγαλώνει και επιτέλους «γκριζάρει»!

Ο Τζέιμς Μποντ μεγαλώνει και επιτέλους «γκριζάρει»!

Δεν πρόκειται να βάψω τα μαλλιά μου, λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ, αντίθετα με τους προκατόχους του στον ρόλο του υπερπράκτορα που δεν είχαν ούτε μία άσπρη τρίχα

daniel-craig-ena
Καμία πρόθεση να βάψει τα μαλλιά του για να μην φαίνονται οι άσπρες τρίχες δεν έχει ο Ντάνιελ Κρεγκ που υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ. Έρχεται έτσι η ώρα μετά από δεκαετίες και... μια ντουζίνα πρωταγωνιστές, ο βρετανός υπερπράκτορας να γίνει ένας από εμάς, στον τομέα αυτό: Θα αποκτήσει πλέον τα πρώτα του γκρίζα μαλλιά.

Ο 50χρονος Ντάνιελ Κρεγκ έχει αρχίσει να γκριζάρει και δεν έχει σκοπό, όπως λέει, ούτε να βάψει τα μαλλιά του, όπως έκαναν προκάτοχοί του, αλλά ούτε καν να τα «καμουφλάρει» ειδικά για τα γυρίσματα της επόμενης περιπέτειας του 007.

Τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ ξεκινούν τον επόμενο μήνα και η ταινία αναμένται στους κινηματογράφους το 2020.

Ο Ρότζερ Μουρ έβαφε τα μαλλιά του όσο υποδυόταν τον Τζέιμς Μποντ την δεκαετία του 1980, ενώ αργότερα ο Πιρς Μπρόσναν χρησιμοποιούσε τεχνικές μέικ απ για να καλύψει τις άσπρες τρίχες.

«Η επόμενη ταινία είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ στην σειρά και είναι απόλυτα ταιριαστό το να δείχνει πιο ώριμος, πιο σκληραγωγημένος. Τα γκρίζα μαλλιά προσθέτουν σε αυτό», είπε στην Daily Mail μια πηγή από το περιβάλλον του.

Daniel Craig: 007
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης