Kendall Jenner - Gigi και Bella Hadid στο φετινό Victoria’s Secret Fashion Show

Kendall Jenner - Gigi και Bella Hadid στο φετινό Victoria’s Secret Fashion Show

Μετά από μια σειρά συγκλονιστικών σόου σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Σαγκάη, η εκδήλωση επιστρέφει στη Νέα Υόρκη όπου ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1995

kendal_hadoid
Οι τρεις καλλονές, Kendall Jenner και οι αδερφές Hadid, επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στο φετινό απόλυτο show της «Victoria’s Secret».

Ο επίσημος λογαριασμός της Victoria’s Secret στο Instagram, ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό την είδηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σημειώστε τα ημερολόγια σας! Το #VSFashionShow θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Δείτε τους Άγγελους σε δράση. (και ναι… οι @kendalljenner, @gigihadid και @bellahadid θα παρελάσουν επίσης!)».

Τον προηγούμενο μήνα ο Brian Atwood, σχεδιαστής των παπουτσιών που θα φορέσουν τα μοντέλα για το VS Fashion Show 2018, άφησε να εννοηθεί ότι η Kendall και Gigi θα πάρουν μέρος, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για την Bella.

To show στο οποίο πίνουν «νερό στο όνομά του» όλοι οι άντρες μετρά αντίστροφα για να καταπλήξει τα πλήθη. 

Μετά από μια σειρά συγκλονιστικών σόου σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Σαγκάη, η εκδήλωση επιστρέφει στη Νέα Υόρκη όπου ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1995.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει αυτή τη φορά και εσώρουχα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Βρετανή σχεδιάστρια Μαρία Κατραντζού, οπότε αναμένονται τολμηρές εμφανίσεις.

Κλείσιμο
000_14C0T6
000_IM9ZQ
000_IM9ZM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης