Η Ariana Grande ανακοίνωσε το χωρισμό της

Η Ariana Grande ανακοίνωσε το χωρισμό της

Μετά από τέσσερις μήνες σχέσης η Ariana Grande και ο Pete Davinson αποτελούν παρελθόν

Ariana-Grande-and-Pete-Davidson
H Ariana Grande και ο Pete Davidson μόλις χώρισαν. Μετά από τέσσερις μήνες αρραβώνα το ζευγάρι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ αποτελεί παρελθόν. Πηγές από το περιβάλλον των δύο νέων αναφέρουν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους.

«Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό του τον περασμένο Μάιο», λέει η ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: «Συνεχίζουν να αγαπιούνται αλλά το θέμα συναισθηματικά τους έχει τελειώσει. Η Ariana έχει ανάγκη να μείνει λίγο μόνη και να αφοσιωθεί στη δουλειά της».
Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν στις 10 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Το τατουάζ που είχε κάνει ο Pete προς τιμή της Ariana είχε καλυφθεί και ο λαγός είχε μεταμορφωθεί σε μια καρδιά.

Οι δύο τους δεν προέβησαν σε κάποια σχετική δήλωση. Ο Pete και η Ariana επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούνιο και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 100.000 δολαρίων που κοσμούσε το δάχτυλο της τραγουδίστριας δεν άφηνε καμία αμφιβολία.

H σχέση της Ariana Grande και του Pete Davidson είναι παρελθόν


Κλείσιμο
Παρά τη σύντομη σχέση του το ζευγάρι διαφήμιζε διαρκώς τον έρωτά του μέσα από τα social media. Mάλιστα το καλοκαίρι το ζευγάρι για να στεγάσει τον έρωτά του είχε μετακομίσει σε ένα
πολυτελές διαμέρισμα 16 εκατ. δολαρίων στην καρδιά του Μανχάταν.

Ο Pete είχε μιλήσει ανοιχτά για τη συγκατοίκηση αλλά και πόσο ευτυχισμένος ήταν με την Ariana τον περασμένο Αύγουστο στο περιοδικό GQ. Μάλιστα είχε πει πώς ένιωθε πολύ τυχερός που ήταν μαζί της, που ζούσαν σε ένα τόσο ωραίο διαμέρισμα και που η Ariana φρόντιζε το ψυγείο τους να είναι πάντα γεμάτο.

«Η Ariana είναι πολύ γλυκιά. Αυτό είναι το σπίτι μας. Σε ευχαριστώ που μένουμε μαζί. Είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. Τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω», είχε πει χαρακτηριστικά ο Pete.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η Ariana είχε περάσει πολύ δύσκολα πριν γνωρίσει τον Pete καθώς είχε χάσει ξαφνικά τον πρώην φίλο της Mac Miller ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Την ανακοίνωση του χωρισμού έκανε γνωστή η ίδια η Ariana Grande χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης