Αυτοκτονία ο θάνατος του «Mini-Me» των ταινιών «Austin Powers»

Αυτοκτονία ο θάνατος του «Mini-Me» των ταινιών «Austin Powers»

Ο Βερν Τρόιερ  την ώρα του θανάτου του, το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα του ήταν τρεις φορές παραπάνω από το νόμιμο - Πέθανε τον Απρίλιο - Ήταν από τους πιο κοντούς ανθρώπους στον κόσμο και ξεκίνησε την καριέρα του ντουμπλάροντας μωρά

010_A7A08B16_105
Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του νάνου «Mini-Me» των ταινιών «Austin Powers», κατά κόσμον, Βερν Τρόιερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, σε ηλικία 49 ετών.

Έπειτα από τη νεκροτομή και επιπλέον εξετάσεις, ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες, τόνισε ότι ο Τρόιερ πέθανε από τις επιπτώσεις του αλκοόλ και απεφάνθη ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία. Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως την ώρα του θανάτου του, το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα του ήταν τρεις φορές παραπάνω από το νόμιμο.

Ο «Mini-Me» είχε μιλήσει για τον αλκοολισμό και τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Όπως είχε παραδεχθεί η οικογένειά του υπέφερε και από κατάθλιψη, ενώ είχε και αυτοκτονικές τάσεις

Μάλιστα, είχε γράψει στο Facebook, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του: «ενώ δεν είναι πάντα ένας εύκολος αγώνας, θέλω να συνεχίσω τον αγώνα μου μέρα με τη μέρα».

Ο ύψους μόλις 81 εκατοστών είχε ενσαρκώσει και τον «Griphook» στην πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ. Είχε ακόμα παίξει χαρακτηριστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «The Love Guru», το «Bubble Boy» και το «Postal»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης