Σεξ με ιερόδουλη ο Beckham;

Σεξ με ιερόδουλη ο Beckham;

10.000 δολάρια  φαίνεται πως πλήρωσε ο David Beckham για μια νύχτα με την ιερόδουλη, Irma Nici. Σύμφωνα με δηλώσεις της 26χρονης ιερόδουλης στο περιοδικό «In Touch»,  15 λεπτά σεξ με τον διάσημο άσο του ποδοσφαίρου «δεν ήταν και τίποτα τρομερό», βαθμολογώντας ...

Σεξ με ιερόδουλη ο Beckham;
10.000 δολάρια  φαίνεται πως πλήρωσε ο David Beckham για μια νύχτα με την ιερόδουλη, Irma Nici. Σύμφωνα με δηλώσεις της 26χρονης ιερόδουλης στο περιοδικό «In Touch»,  15 λεπτά σεξ με τον διάσημο άσο του ποδοσφαίρου «δεν ήταν και τίποτα τρομερό», βαθμολογώντας τον μάλιστα με 7,5 στα 10. «Είναι τρομερό συναίσθημα να βρίσκεσαι στο κρεβάτι με έναν άντρα που θέλουν όλες οι γυναίκες», είπε, προσθέτοντας πως οι δυο τους έχουν βρεθεί ερωτικά πέντε φορές από το 2007.

Άνθρωποι του  περιβάλλοντος του διάσημου ζεύγους  αναφέρουν ότι οι ισχυρισμοί είναι  ανακριβείς και γελοίοι. "Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο, όπου ένα περιοδικό μπορεί να τυπώνει ψέματα και να πιστεύει ότι μπορεί να ξεφύγει με αυτό.", σημειώνουν ενώ ο David από την πλευρά του ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

Video:
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης