Η πίεση κατέβαλε την Catherine Zeta Jones!

Η πίεση κατέβαλε την Catherine Zeta Jones!

Πόσο να αντέξει η Catherine Zeta Jones που τον τελευταίο καιρό δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει… Από την μία ο σύζυγός της, Michael Douglas, να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του και από την άλλη, να πρέπει να φροντίσει τα δυο μικρά παιδιά τους που μόλις ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά...

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πιο σέξι Ελληνίδα της χρονιάς!
Πόσο να αντέξει η Catherine Zeta Jones που τον τελευταίο καιρό δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει… Από την μία ο σύζυγός της, Michael Douglas, να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του και από την άλλη, να πρέπει να φροντίσει τα δυο μικρά παιδιά τους που μόλις ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά. Όλα στους ώμους της έπεσαν μετά την διάγνωση ότι ο 65χρονος Douglas χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο και όσο και να προσπαθεί να πείσει τους πάντες αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό πως όλα θα πάνε καλά, το πρόσωπο της 41χρονης ηθοποιού λέει άλλα.

Τι κι αν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Michael στάθηκε δίπλα του χαμογελαστή και χαλαρή, άλλες φωτογραφίες  που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς της, δείχνουν όλη την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι η όλη κούραση έχει αρχίσει να την καταβάλει και μάλιστα φαίνεται έντονα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης