Κι όμως ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στο σινεμά με το «Billionaire Boys Club»

Κι όμως ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στο σινεμά με το «Billionaire Boys Club»

Έχει τον μικρότερο ρόλο σε σχέση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς - Τον Αύγουστο στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία

18654848
Έπειτα από το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενχολήσεων που του στοίχισε τη συμμετοχή στο House Of Cards, ο Κέβιν Σπέισι φαίνεται ότι επιστρέφει στον κινηματογράφο, καθώς η πρώτη του εμφάνιση μετά τις κατηγορίες αναμένεται αυτό το καλοκαίρι.

Η Vertical Entertainment - η εταιρεία πίσω από την πρόσφατη ταινία Gotti με τον Τζον Τραβόλτα- πρόκειται να προβάλλει τον Αύγουστο το αστυνομικό δράμα Billionaire Boys Club , μία ανεξάρτητη παραγωγή που γυρίστηκε το 2016, στα αμερικανικά σινεμά, έπειτα από το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στα video on demand.

H μοίρα, ωστόσο, αυτής της ταινίας παραμένει αβέβαιη έπειτα από τις καταγγελίες σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρος του Σπέισι και στον απόηχο του σκανδάλου Γουάινστιν, που συντάραξε τη βιομηχανία της Έβδομης Τέχνης.

Οι καταγγελίες ανάγκασαν το Netflix να τον απολύσει από το «House of Cards», ενώ ο Ρίντλεϊ Σκοτ τον αντικατέστησε στις σκηνές του «Όλα τα λεφτά του κόσμου» ("All the Money Of the World") με τον Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η Vertical, μολαταύτα, πιστεύει ότι το υπόλοιπο καστ δεν θα πρέπει να τιμωρηθείλόγω του Σπέισι. Ο ρόλος του λέγεται ότι είναι ο μικρότερος σε σχέση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι Άνσελ Έλγκορτ, Τάρον Έγκερτον και Έμμα Ρόμπερτς.

«Ελπίζουμε αυτές οι λυπηρές κατηγορίες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου- οι οποίες μάλιστα δεν ήταν γνωστές όταν γυρίζαμε την ταινία, να μην επηρεάσουν την πορεία του της ταινίας», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Κλείσιμο
«Δεν επιδοκιμάζουμε τη σεξουαλική παρενόχληση σε κανένα επίπεδο και στηρίζουμε πλήρως τα θύματα. Την ίδια στιγμή, δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε αναίσθητη απόφαση να προβάλουμε αυτήν την ταινία στους κινηματογράφους, αλά πιστεύουμε ότι δείνουμε στο κάστ, όσο και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ταινία, την ευκαιρία να δουν το τελικό προϊόν τους να φτάνει στο κοινό», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το θέμα της ταινίας πρόκειται για μια αληθινή ιστορία για μια ομάδα παιδιών από ιδιωτικά σχολεία του Λος Άντζελες, που μέσα στη δεκαετία του 80 έστησαν ένα είδος οικονομικής πυραμίδας, με τις πράξεις τους να οδηγούν τελικά σε έναν φόνο. Ο Κέβιν Σπείσι ενσαρκώνει τον απατεώνα από το Μπέβερλι Χιλς, Ρον Λέβιν.

Το τρέιλερ της ταινίας:

Billionaire Boys Club - In Cinemas 19 July 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης