Jennifer Aniston & Courtney Cox: Η μακροχρόνια φιλία γίνεται κουμπαριά

Jennifer Aniston & Courtney Cox: Η μακροχρόνια φιλία γίνεται κουμπαριά

Η Jennifer Aniston θα παντρέψει την Courtney Cox μέσα στο καλοκαίρι

Jennifer_Courteny
Η Jennifer Aniston θα γίνει κουμπάρα στο γάμο της κάποτε συμπρωταγωνίστριάς της και φίλης Courtney Cox, καθώς η τελευταία πρόκειται μέσα στο καλοκαίρι να παντρευτεί τον αγαπημένο της και κιθαρίστα του συγκροτήματος Snow Patrol, Johnny McDaid.

Η φιλία των δυο γυναικών είναι γνωστή εδώ και πολλές δεκαετίες, όχι μόνο από τη σειρά «Friends» στην οποία και πρωταγωνιστούσαν για πολλά χρόνια, αλλά και γιατί οι ίδιες το έχουν δηλώσει επανειλημμένα.

Κοντινή πηγή αναφέρει ότι «η Courtney δεν θα ήθελε να πάει στην εκκλησία χωρίς να έχει τη Jennifer στο πλευρό της. Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Metro. Μάλιστα, έντονες είναι οι φήμες που λένε ότι η Jennifer βοηθάει πολύ την Courtney στη διοργάνωση του γάμου. Να σημειωθεί ότι η Cox ήταν κουμπάρα στο γάμο της Jennifer με τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux, το 2015. 

Η Courtney θα παντρευτεί στην πατρίδα του μελλοντικού συζύγου της, τη Βόρεια Ιρλανδία. Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Malibu της Καλιφόρνια όπου και θα διαβάσουν τους όρκους τους για δεύτερη φορά, σε τελετή που θα γίνει δίπλα στη θάλασσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης