Η Naomi Campbell είπε όλη την αλήθεια!

Η Naomi Campbell είπε όλη την αλήθεια!

Ορκίστηκε να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και αυτό έκανε η Naomi Campbell, ενώπιον του δικαστηρίου της Χάγης. Το ατίθασο μοντέλο παραδέχτηκε επιτέλους ότι το 1997 και ενώ βρισκόταν στη Νότια Αφρική, έκανε το λάθος να δεχτεί το δώρο που της έκανε ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας, Charles Taylor...

Η Naomi Campbell είπε όλη την αλήθεια!
Ορκίστηκε να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και αυτό έκανε η Naomi Campbell, ενώπιον του δικαστηρίου της Χάγης. Το ατίθασο μοντέλο παραδέχτηκε επιτέλους ότι το 1997 και ενώ βρισκόταν στη Νότια Αφρική, έκανε το λάθος να δεχτεί το δώρο που της έκανε ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας, Charles Taylor. «Είδα μερικά πετράδια, ήταν πολύ μικρά και φαίνονταν βρώμικα», δήλωσε η Naomi φροντίζοντας φυσικά να βγάλει την ουρά της απ’ έξω, λέγοντας ότι δεν ήξερε από πού προέρχονταν τα ματωμένα διαμάντια.
 
Με την κατάθεση της Campbell, η εισαγγελική αρχή επιδιώκει να στηρίξει την κατηγορία ότι ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας Charles Taylor, πουλούσε διαμάντια και αγόραζε όπλα, τα οποία έδινε στους αντάρτες του Ενωμένου Επαναστατικού Μετώπου της Σιέρα Λεόνε, οι οποίοι ακρωτηρίαζαν πολίτες τη «μαύρη» περίοδο του 1991-2001.

Όσο για τον Taylor, απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς ως «ανοησίες»…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης