Αγνώριστο το κοριτσάκι που έπαιζε στην ταινία Μέρι Πόπινς

Αγνώριστο το κοριτσάκι που έπαιζε στην ταινία Μέρι Πόπινς

«Αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα το έκανα ποτέ. Τα παιδιά πρέπει να είναι παιδιά, να κάνουν τα μαθήματά τους και να παίζουν», λέει σήμερα η Karen Dotrice 

Αγνώριστο το κοριτσάκι που έπαιζε στην ταινία Μέρι Πόπινς
Ήταν το μικρό κοριτσάκι που μαζί με τον αδερφό της Μάικλ προκαλούσε μπελάδες στην κλασική ταινία της Disney, Μέρι Πόπινς. Μισό αιώνα μετά και για την ακρίβεια 52 χρόνια μετά η Karen Dotrice δεν θυμίζει σε τίποτα την μικρή Τζέιν. Η Dotrice χάρη στις γνωριμίες των γονιών της είχε επιλεγεί από την κινηματογραφική εταιρεία για το ρόλο.

Η Τζέιν και ο Μάικλ είναι δύο αδέλφια που αναγκάζονται να ζουν με νταντάδες γιατί οι γονείς τους είναι πολυάσχολοι. Μετά από πολλές νταντάδες έρχεται η καλύτερη, η Μέρι Πόπινς η οποία τους προσφέρει ότι τους έλειπε. Μαζί της απολαμβάνουν μια σειρά από περιπέτειες και παιχνίδια. Στον ρόλο της Μέρι η Τζούλι Αντριους. 

Η πορεία της Karen Dotrice στο Χόλιγουντ -αν και οι γονείς της ήταν και οι δύο ηθοποιοί- δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Κάποιοι μικροί ρόλοι σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.  


Κλείσιμο

Η ίδια η ηθοποιός πρόσφατα μιλώντας στην Telegraph αποκάλυψε: «Αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα το έκανα ποτέ. Τα παιδιά πρέπει να είναι παιδιά, να κάνουν τα μαθήματά τους και να παίζουν. Πρέπει να μεγαλώνουν με βάση την ηλικία τους και να κάνουν πράγματα που τους ταιριάζουν και όχι ότι θέλουν οι άλλοι».

Ο Matthew Garber που υποδύθηκε τον αδερφό της Μάικλ στην ταινία πέθανε ξαφνικά το 1977 σε ηλικία 21 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης