Jeniffer Lopez: Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να γεράσω με κάποιον

Jeniffer Lopez: Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να γεράσω με κάποιον

Η λατίνα σταρ μίλησε για το πόσο δύσκολο της ήταν να γίνουν φίλοι με τον Marc Anthony αλλά και την επανασύνδεσή της με τον νεότερό της Casper Smart 

Jeniffer Lopez: Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να γεράσω με κάποιον
Χώρισαν αλλά παραμένουν δύο πολλοί καλοί φίλοι. Η Jennifer Lopez σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό W παραδέχτηκε ότι μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony «πάλεψε πολύ σκληρά» για να τον βλέπει φιλικά. Η 46χρονη τραγουδίστρια είπε ότι έπρεπε η σχέση τους να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα για το καλό των παιδιών τους Max και Emme.



Κλείσιμο
«Οταν πρόκειται για δουλειά ποτέ δεν βαριέμαι. Οσον αφορά όμως στις προσωπικές αποτυχίες σκέφτηκα ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο και σκληρό. Οταν τελείωσε ο γάμος μου το πιο εύκολο πράγμα ήταν να ψάξω για δικαιολογίες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ονειρευόμουν και ευχόμουν.  Θα ήταν εύκολο να ρίχνω συνεχώς λάδι στη φωτιά και να εκδηλώνω τη δυσαρέσκειά μου ή τον θυμό μου», λέει η Jen και συνεχίζει:



«Ο Marc είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το να διαχειρίζομαι την μετέπειτα σχέση μας ήταν πολύ δύσκολο». Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2004 και χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου τον Ιούλιο του 2014. Ο Marc κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον επόμενο Απρίλιο και το διαζύγιο βγήκε το 2014.



Η JLo έχει χωρίσει τρεις φορές και στεναχωρήθηκε που και ο τρίτος της γάμος απέτυχε.
Οσον αφορά στην σχέση της με τον 29χρονο Casper Smart είπε: «Ημασταν μαζί και χωρίσαμε και τώρα είμαστε ξανά μαζί. Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να μείνω με κάποιον για πάντα.  Μου αρέσει η ταινία «The Notebook» και το όνειρο να γεράσω με κάποιον».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης