Τζένιφερ Άνιστον: Δεν κάλεσε όλα της τα... «Φιλαράκια» στο γάμο

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν κάλεσε όλα της τα... «Φιλαράκια» στο γάμο

Ο τηλεοπτικός Τζόι και ο Τσάντλερ ήταν οι δύο της παρέας που δεν έλαβαν πρόσκληση για τον μυστικό γάμο της στάρ με τον Τζάστιν Θερού

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν κάλεσε όλα της τα... «Φιλαράκια» στο γάμο
Δεν κάλεσε όλα της τα... «Φιλαράκια» στο γάμο της η Τζένιφερ Άνιστον, καθώς όπως αποκαλύπτουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά στις ΗΠΑ, ο τηλεοπτικός Τζόι και ο Τσάντλερ δεν έλαβαν την περιβόητη πρόσκληση για την τελετή. 

«Πιστεύω ότι είναι υπέροχο ζευγάρι. Πιστεύω ότι είναι ευτυχισμένη. Κι αυτό είναι που με ενδιαφέρει εμένα, ότι η Τζέν είναι ευτυχισμένη», δήλωσε ο Ματ ΛεΜπλανκ, που αισίως έφτασε τα 48 του χρόνια, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί δεν παραβρέθηκε στην τελετή, απάντησε: «Αν με ήθελε εκεί, θα ήμουν εκεί». 

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις ο «Τζόι» εξομολογήθηκε πως είχε χάσει και το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, γιατί τότε -αν και είχε προσκληθεί- βρισκόταν στο εξωτερικό. 


Κλείσιμο

Αντίθετα, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Λίζα Κόντροου, επίσης εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Friends που έδωσε την μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα της Άνιστον, έλαβαν κανονικά πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην τελετή. 

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Μάθιου Πέρι, που επίσης ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι: «Ήταν και για 'μενα έκπληξη. Είναι αξιαγάπητο ζευγάρι και είμαι χαρούμενος γι' αυτούς». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης