Sofia Vergara: Η πιο καυτή Λατίνα έχει γενέθλια

Sofia Vergara: Η πιο καυτή Λατίνα έχει γενέθλια

Τον Ιούλιο του 2014 η Vergara ξεκίνησε να βγαίνει με τον 38χρονο Αμερικανό ηθοποιό Joe Manganiello, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2014

Sofia Vergara: Η πιο καυτή Λατίνα έχει γενέθλια
Τα 43 της χρόνια συμπληρώνει σήμερα το πιο καυτό θηλυκό του πλανήτη, η Κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara.

Η Sofia Margarita Vergara, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, έγινε γνωστή στη χώρα της από ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσίαζε, για τις ανάγκες της οποίας ήταν υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με μπικίνι και στολές, επιδεικνύοντας το περίφημο μπούστο της, που της χάρισε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Στα 19 της χρόνια απόκτησε το γιο της Manolo από τον πρώην σύζυγό της Joe Gonzalez, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το σχολείο.
Κλείσιμο

Στα 20 της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές σειρές στην πατρίδα της. Η εγκατάστασή της στο Λος Αντζελες άνοιξε νέους ορίζοντες στην καριέρα της και της άλλαξε τη ζωή.

Η μεγάλη της επιτυχία φυσικά δεν ήταν άλλη από το ρόλο της ως Gloria Delgato Pritchett στη δημοφιλή και πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά του ABC “Modern Family”, ρόλος που απογείωσε την καριέρα της και την έκανε την πιο ακριβιπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιό στην Αμερική.

Τον Ιούλιο του 2014 η Vergara ξεκίνησε να βγαίνει με τον 38χρονο Αμερικανό ηθοποιό Joe Manganiello, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2014.





































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης