Σάντρα Μπούλοκ: Ο γιος μου δεν γνωρίζει τίποτα για τη δουλειά μου

Σάντρα Μπούλοκ: Ο γιος μου δεν γνωρίζει τίποτα για τη δουλειά μου

«Δεν έχει ιδέα τι είναι το Οσκαρ... Δεν έχει δει, δεν ξέρει τι είναι ... Δεν ξέρει καν τι κάνω. Ξέρει μόνο ότι πηγαίνω στη δουλειά», είπε η ηθοποιός

Σάντρα Μπούλοκ: Ο γιος μου δεν γνωρίζει τίποτα για τη δουλειά μου
Μπορεί η καριέρα της Σάντρα Μπούλοκ να μετρά ήδη ένα Οσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα άλλες δύο υποψηφιότητες Οσκαρ και πέντε για Χρυσές Σφαίρες, αλλά ο πεντάχρονος γιος της δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αυτό, ούτε ότι η μητέρα του είναι μία διάσημη ηθοποιός.

Στην πρεμιέρα της ταινίας κινούμενων σχεδίων «Minions London», η 50χρονη Μπούλοκ, που πρωταγωνιστεί παίζοντας τον ρόλο της Σκάρλετ Οβέρκιλ Scarlet Overkill, παραδέχτηκε ότι ο γιος της Λούις «δεν έχει ιδέα ότι παίζω σε αυτήν την ταινία» και πως ο μικρός «δεν είναι σε θέση να τα συνδυάσει τα δύο μαζί, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αν συμβεί, θα σοκαριστεί. Το παιδί μου με εκπλήσσει όλη την ώρα...».

Η Μπούλοκ είπε, επίσης, ότι μαζί με τον γιο της είδαν την πρώτη ταινία πολλές φορές και στη συνέχεια και τη δεύτερη.

Κλείσιμο
Οταν ρωτήθηκε αν ο γιος της γνωρίζει ότι η μητέρα του είναι μία βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, η Μπούλοκ απάντησε: «Δεν έχει ιδέα τι είναι το Οσκαρ... Δεν έχει δει, δεν ξέρει τι είναι ... Δεν ξέρει καν τι κάνω. Ξέρει μόνο ότι πηγαίνω στη δουλειά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης