Γιατί μετανιώνει και δεν θα ξαναέκανε ποτέ η Τζένιφερ Ανιστον;

Γιατί μετανιώνει και δεν θα ξαναέκανε ποτέ η Τζένιφερ Ανιστον;

«Εδώ και κάποια χρόνια έχω σταματήσει να κάνω ηλιοθεραπεία. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω σίγουρα δεν θα το έκανα», είπε η ηθοποιός 

Γιατί μετανιώνει και δεν θα ξαναέκανε ποτέ η Τζένιφερ Ανιστον;
Είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο. Ο λόγος για την Τζένιφερ Ανιστον η οποία μιλώντας στο περιοδικό People αποκάλυψε πως έχει κάνει λάθη και μετανιώνει για αυτά. 

Η 46χρονη ηθοποιός είπε πως όταν ήταν μικρότερη την ένοιαζε περισσότερο η εξωτερική ομορφιά και αρκετές φορές είχε κάνει υπερβολές. «Εδώ και κάποια χρόνια έχω σταματήσει να κάνω ηλιοθεραπεία. Κάποτε καθόμουν με τις ώρες στον ήλιο για να μαυρίσω και δεν σκεφτόμουν τις βλαβερές συνέπειες. Μάλιστα κατά την έκθεσή μου στον ήλιο δεν φορούσα αντιηλιακό. Τώρα το φοράω καθημερινά. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω σίγουρα δεν θα το έκανα». 

Η Τζένιφερ είπε πως πλέον την ενδιαφέρει περισσότερο να έχει υγιές δέρμα παρά μαυρισμένο και με κηλίδες. «Εκτός από την ηλιοθεραπεία έχω χαλαρώσει αρκετά και με το θέμα του μακιγιάζ. Πλέον είμαι λιγότερο εξαρτημένη από το make up. Και ο Τζάστιν με προτιμά χωρίς μακιγιάζ. Οταν βγαίνουμε ή σε δημόσιες εμφανίσεις, του αρέσει όταν κάνω smokey για να τονίσω τα μάτια μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης