Ατάραχος ο Cooper με τις φήμες για το "σκοτεινό" παρελθόν της Shayk

Ατάραχος ο Cooper με τις φήμες για το "σκοτεινό" παρελθόν της Shayk

Aκόμα και αν πιστεύει ο χολιγουντιανός σταρ, ότι η σύντροφός του κάποτε υπήρξε ζευγάρι με τον κατά 50 χρόνια μεγαλύτερο της, Ελβετό μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου, φροντίζει να μην το δείχνει- Η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Suki Waterhouse, διανυκτέρευσε στο ίδιο ξενοδοχείο που μένει εκείνος στο Λονδίνο

Ατάραχος ο Cooper με τις φήμες για το "σκοτεινό" παρελθόν της Shayk



Δεν πτοείται ο χολιγουντιανός σταρ, Brandley Cooper με τις φήμες που θέλουν την σύντροφό του Irina Shayk να είχε σχέση, με τον κατά 50 χρόνια μεγαλύτερο της, Sepp Blatter, αν κρίνουμε από την πρόσφατη εμφάνιση του.
Κλείσιμο



Ο 40χρονος ηθοποιός μετά το τέλος της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί "The Elephant Man" στο Λονδίνο, εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός, ενώ πρόθυμα υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Ακόμα και αν πιστεύει ότι η σύντροφός του, Irina Shayk κάποτε υπήρξε ζευγάρι με τον 79χρονο πρώην πρόεδρο της FIFA, φροντίζει να μην το δείχνει!



Τις φήμες για το φερόμενο ειδύλλιο της Shayk με τον Blatter, πυροδότησε ένα δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "El Mundo". Σύμφωνα με αυτό, η πανέμορφη Irina ήταν στο πλευρό του 79χρονου πριν το 2014, όταν εκείνος ξεκίνησε τη σχέση του με την 50χρονη Λίντα Μπάρας.



Ο Blatter έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν έχοντας δύο διαζύγια, ενώ η μία σύζυγός του απεβίωσε. Η τελευταία του σύζυγος, Γκρατσιέλα Μπάνκα, τον είχε χαρακτηρίσει σε δηλώσεις της  «ψυχοπαθή με προσωπικότητα».



Ο Cooper είναι ζευγάρι με τη Shayk από τον Απρίλιο και έχουν γίνει αχώριστοι! Και οι δύο βγήκαν από μακροχρόνιες σχέσεις. Η Shayk είχε πέντε χρόνια σχέση με τον αστέρα του ποδοσφαίρου Christiano Ronaldo και ο Cooper είχε σοβαρή σχέση με την Suki Waterhouse, με την οποία μάλιστα, είχαν αρραβωνιαστεί!



Πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Waterhouse, κατά την είσοδό της, στο ξενοδοχείο στο Λονδίνο όπου μένει ο Cooper. Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν συναντήθηκαν τελικά, οι πρώην εραστές έφτασαν στο ξενοδοχείο με μισή ώρα διαφορά!


                                      Η Suki Watehouse κατά την είσοδό της στο ξενοδοχείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης