Το γύρισε στο ξανθό η Jessica Alba

Το γύρισε στο ξανθό η Jessica Alba

Η Χολυγουντιανή ηθοποιός τόλμησε ακόμα μία αλλαγή!

Το γύρισε στο ξανθό η Jessica Alba
Ξανθιά ξανά είναι η Jessica Alba. Η Χολυγουντιανή ηθοποιός επισκέφτηκε τον κομμωτή της και αποφάσισε να γυρίσει τα μαλλιά της στο ξανθό χρώμα με το οποίο έγινε η απόλυτη αντρική φαντασίωση – ποιος δεν θυμάται το ρόλο της ως η ξανθιά στριπτιζέζ Nancy Callahan στην ταινία "Sin City".

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Alba ανάρτησε βίντεο της αλλαγής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ότι πλέον τα μαλλιά που πλαισιώνουν το πορσελάνινο πρόσωπό της δεν είναι πλέον καστανά, αλλά ξανθά!

Κλείσιμο



Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα είναι ο celebrity colorist, Johnny Ramirez, ενώ το κούρεμά της ανέλαβε ο Anh Co Tran. Τόπος του «εγκλήματος» ήταν το Ramirez|Tran Salon στο Μπέβερλι Χιλς.

Μαζί με την φωτογραφία και το βίντεο που ανάρτησε, η 33χρονη ηθοποιός με σχόλιό της τους ευχαρίστησε όλους για το αποτέλεσμα που της χάρισαν.

«Θα κάνω τα πάντα στα μαλλιά μου ειδικά αν είναι για ένα ρόλο που μου έχει ανατεθεί», είπε στο περιοδικό InStyle και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να παίζω με τα χρώματα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης