Rita Ora: Φούξια see-through φόρεμα και λευκό εσώρουχο

Rita Ora: Φούξια see-through φόρεμα και λευκό εσώρουχο

Το πάρτι αυτό ήταν αυστηρά πριβέ και το θέμα του ήταν Death of a Geisha. Το αν πέθανε η γκέισα στο πάρτι αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ομως για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι μετά τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Ora, η έννοια πριγκίπισσα λαμβάνει άλλες διαστάσεις

Rita Ora: Φούξια see-through φόρεμα και λευκό εσώρουχο
Αλλη μια ευκαιρία να τα πετάξει όλα έξω βρήκε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora, η οποία γιόρτασε ημίγυμνη το Halloween στη πατρίδα της. Η 23χρονη πήγε αυτές τις μέρες σε πάρτι στο Λονδίνο ντυμένη πριγκίπισσα, φορώντας ένα φούξια see-through φόρεμα από το οποίο φαίνονταν όχι μόνο τα πόδια της αλλά και το λευκό της εσώρουχο.



Το πάρτι αυτό ήταν αυστηρά πριβέ και το θέμα του ήταν Death of a Geisha. Το αν πέθανε η γκέισα στο πάρτι αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ομως για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι μετά τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Ora, η έννοια πριγκίπισσα λαμβάνει άλλες διαστάσεις.

Κλείσιμο


Λίγες ώρες μετά η τραγουδίστρια ανέβασε ένα tweet όπου υποσχόταν πως θα κυκλοφορήσει νέα μουσική, αν λάμβανε 100 χιλιάδες retweets. Αλλά, όπως φαίνεται, αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα καθώς αν και η κυρία Ora έχει 4 εκατομμύρια followers, το tweet της είχε μόλις 2 χιλιάδες retweets.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης