Amber Heard: Η αρραβωνιαστικιά του Johnny Depp γυμνή στο κρεβάτι της...

Amber Heard: Η αρραβωνιαστικιά του Johnny Depp γυμνή στο κρεβάτι της...

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media από τις «πειρατικές φωτογραφίες διασήμων γυναικών του Χόλιγουντ, τώρα η «μόδα» επιτάσσει και video - Δείτε την ηθοποιό να «παίζει» στο κρεβάτι με το κορμί της και να απευθύνει ερωτικό κάλεσμα σε πρώην της...

Amber Heard: Η αρραβωνιαστικιά του Johnny Depp γυμνή στο κρεβάτι της...
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε τις τελευταίες ώρες ένα άκρως σέξι και αποκαλυπτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την όμορφη ηθοποιό Amber Heard! Το βίντεο έχει τραβηχτεί από το κινητό της τηλέφωνο, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες... της ίδιας.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η ηθοποιός απευθύνει σεξουαλικό κάλεσμα σε έναν προφανώς, πρώην σύντροφό της, τον οποίο καλεί να γυρίσει πίσω, γιατί της έχει λείψει...

Κλείσιμο


 Η ηθοποιός είναι φυσικά αρραβωνιασμένη με τον  διάσημο ηθοποιό Johnny Depp, κάτι που αποδεικνύει ότι το βίντεο είναι παλιό. Η Amber «παίζει» στο κρεβάτι με το γυμνό κορμί της και διαχέει άπλετη σεξουαλικότητα, προκειμένου να επιστρέψει στην αγκαλιά της ο πρώην σύντροφός της. 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media από τις «πειρατικές» φωτογραφίες διασήμων γυναικών του Χόλιγουντ, τώρα μάλλον η «Μόδα» επιτάσσει τα video.  

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα θύματα των χάκερ που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Amber Heard, η Avril Lavigne, η Gabrielle Union και η Hayden Panettiere. Kelly Brook, Cara Delevingne, Kate Upton, Kaley Cuoco και πολλές ακόμη βρίσκονται στην ίδια λίστα που περιέχει 101 ονόματα συνολικά.

Θύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως η Kim Kardashian, η Hilary Duff, η Jane McCarthy και πολλές ακόμη γνωστές γυναίκες της αμερικανικής και διεθνούς σκηνής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης