Οικογένεια Λόχαν: Η κόρη αποτοξίνωση και η μητέρα οδηγεί μεθυσμένη

Οικογένεια Λόχαν: Η κόρη αποτοξίνωση και η μητέρα οδηγεί μεθυσμένη

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη η 50χρονη μητέρα της Λϊντσεϊ Λόχαν, Ντίνα Λόχαν

Έτοιμο να διαπραγματευτεί την ανταλλαγή καυσίμου το Ιράν
Οικογένεια Λόχαν: Η κόρη αποτοξίνωση και η μητέρα οδηγεί μεθυσμένη
Τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη φορά τράβηξε η Ντίνα Λόχαν, η μητέρα της ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν. Είναι περίεργο, καθώς συνήθως τα ταμπλόιντς γέμιζαν με τα... κατορθώματα της 27χρονης.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε η 50χρονη, η οποία συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το βράδυ της Πέμπτης, αφού αστυνομικοί την σταμάτησαν διότι εκινείτο με υπερβολική ταχύτητα στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η Λόχαν οδηγούσε με ταχύτητα 32 χλμ. ανά ώρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο Λονγκ Άιλαντ και το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε πως το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της ήταν υπερδιπλάσιο του νομίμου ορίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Στην Λόχαν επιδόθηκαν κλήσεις για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα», ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι αφέθηκε ελεύθερη και πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου την 24η Σεπτεμβρίου.

Η Λίντσεϊ την ίδια στιγμή βγήκε πρόσφατα από κλινική όπου είχε εισαχθεί για αποτοξίνωση για έκτη φορά. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στην Όπρα Ουίνφρεϊ τον περασμένο μήνα παραδέχθηκε ότι ήταν εξαρτημένη και ότι προσπαθεί να μείνει νηφάλια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης