Melanie Sykes: Μαγνητίζει τα βλέμματα

Melanie Sykes: Μαγνητίζει τα βλέμματα

Η 42χρονη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την κριτική που της ασκεί ο Tabloid Τύπος για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Cockings: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κυνικοί και σχολιάζουν ρατσιστικά άσχημα τη σχέση μου με τον Jack. Αναρωτιούνται πώς είμαστε μαζί. Αυτό όμως με κάνει πιο ευτυχισμένη. Είμαι ευτυχισμένη και οι γιοι μου το ίδιο. Αυτό είναι που μετράει. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν».

Melanie Sykes: Μαγνητίζει τα βλέμματα
Διακοπές στο Ντουμπάι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Melanie Sykes, η οποία εμφανίστηκε στην παραλία με ένα σούπερ σέξι στράπλες baby blue μπικίνι κάνοντας όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της.

Η 42χρονη Sykes, η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του 90 όταν παρουσίαζε διάφορα events με μαγιό σε μεγάλα ξενοδοχεία, πρόκειται να παντρευτεί τον Αύγουστο, τον αρραβωνιαστικό της και 16 χρόνια μικρότερό της Jack Cockings. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Twitter όταν εκείνος έκανε σχόλια-θετικά εννοείται-για μια της αναρτημένη φωτογραφία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sykes μίλησε για την κριτική που της ασκεί ο Tabloid Τύπος για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Cockings:
«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κυνικοί και σχολιάζουν ρατσιστικά άσχημα τη σχέση μου με τον Jack. Αναρωτιούνται πώς είμαστε μαζί. Αυτό όμως με κάνει πιο ευτυχισμένη. Είμαι ευτυχισμένη και οι γιοι μου το ίδιο. Αυτό είναι που μετράει. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν».

Κλείσιμο
Η Sykes έχει δυο παιδιά, τον Roman και τον Valentino Luka από τον πρώτο της σύζυγο, τον Ιταλό ηθοποιό Daniel Caltagirone.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης