Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του γάμου τους

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του γάμου τους

Η ανατρεπτική φωτογράφηση και το τραγούδι του γαμπρού προς τη νύφη...

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του γάμου τους
Στην αγγλική έκδοση του περιοδικού Hello θέλησαν να δώσουν τις φωτογραφίες αλλά και τα δικαιώματα από τον πρόσφατο γάμο τους στο μαγευτικό θέρετρο Borgo Egnazia στην Απουλία της Ιταλίας ο τραγουδιστής Justin Timberlake και η ηθοποιός Jessica Biel.
 
Μάλιστα η πρώτη επίσημη φωτογραφία του ζευγαριού δεν έχει καμία σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει από τέτοιες γαμήλιες εκδηλώσεις. Ο τραγουδιστής πηδάει ψηλά φορώντας το καλοραμμένο του κοστούμι και κρατώντας την γαμήλια ανθοδέσμη, και η ηθοποιός ποζάρει μέσα στο εντυπωσιακό ροζ νυφικό της δια χειρός Giambattista Valli.
 
Το ζευγάρι έδωσε και μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello. O Justin Timberlake και η Jessica Biel αποκαλύπτουν μερικές από τις λεπτομέρειες του γάμου τους. Ο Justin δήλωσε πως έγραψε και τραγούδησε στην αγαπημένη του έναν τραγούδι που της αφιέρωσε, ενώ ο λόγος που επέλεξαν να παντρευτούν στην Ιταλία είναι γιατί τους αρέσει πολύ να τρώνε! Ανάμεσα στους καλεσμένους που πέταξαν από την Αμερική για να δώσουν το παρόν σε αυτό το γάμο ήταν ο  κωμικός Jimmy Fallon, το αστέρι του SNL Andy Samberg, ο μουσικός Timbaland, η συμπρωταγωνίστρια της Τζέσικα Biel Beverley Mitchell και πολλοί άλλοι. Να ζήσουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης