«Κάνουμε σεξ σαν Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι»

«Κάνουμε σεξ σαν Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι»

Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να πει ψέματα σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός της

«Κάνουμε σεξ σαν Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι»
Ακρως αποκαλυπτική ήταν η ηθοποιός Olivia Wilde σε βραδιά γυναικείων μονολόγων που διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη στην οποία αποκάλυψε ότι το σώμα της ήταν εκείνο που την έκανε να καταλάβει ότι ο γάμος της έχει τελειώσει. Και ευχήθηκε να το είχε ακούσει, καθώς η μακροχρόνια σχέση με τον Ιταλό πρίγκηπα Tao Ruspoli δεν περιείχε καθόλου σεξ!

Μάλιστα, δε δίστασε να πει ότι προσποιούνταν ότι είναι ευτυχισμένη προς το τέλος της οκτάχρονης σχέσης τους και τότε ήταν που ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να αγνοήσει το μήνυμα που το… κάτω μέρος του σώματος της της έστελνε!

«Ένιωθα ότι  ο κόλπος μου είχε πεθάνει», φαίνεται να δήλωσε η σέξι ηθοποιός σύμφωνα  με το «Vulture.com» και το εξήγησε. «Μπορείς να πεις ψέματα στους συγγενείς σου στο γεύμα των Χριστουγέννων ότι όλα στο σπίτι κυλούν ομαλά. Δεν μπορείς όμως να πεις ψέματα στο αιδοίο σου».

Μετά το διαζύγιό της το 2011 από το παραγωγό ταινιών, η Wilde έμεινε μόνη ένα διάστημα, ενώ τους τελευταίους εννέα μήνες βγαίνει με τον Jason Sudeikis. Για τον τωρινό σύντροφό της είπε: «Με τον Jason κάνουμε σεξ σα Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι»!

Μετά την  παράσταση, η ηθοποιός εξήγησε στο  Vulture: «Μερικές φορές ο κόλπος σου πεθαίνει. Τότε ξέρεις ότι είναι η ώρα να φύγεις. Δεν υπάρχει λόγος να θυσιάζει τη θηλυκότητά σου για κάποιο περίεργο συναίσθημα ευθύνης σε κάτι που δεν είναι σωστό. Νομίζω ότι είναι πολλές οι γυναίκες που το κάνουν αυτό». Και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι άντρες αυτοί που επιτρέπεται να σκέφτονται με βάση τα γεννητικά τους όργανα».
Κλείσιμο

Μάλιστα, ο 37χρονος Sudeikis παρευρέθηκε στη βραδιά, υποστηρίζοντας το κορίτσι του. Οι δυο τους περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και καταφέρνουν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και έρωτα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης