Tulisa Contostavlos: «Η διαρροή του sex tape μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Tulisa Contostavlos: «Η διαρροή του sex tape μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Η Tulisa Contostavlos έχει το δικό της τρόπο και καταφέρνει πάντα να συζητιέται το όνομά της, είτε λόγω της εμφάνισης, είτε για τα καμώματά της.

Στο Βερολίνο στις 5 Μαρτίου ο πρωθυπουργός
Tulisa Contostavlos: «Η διαρροή του sex tape μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»
Η Tulisa Contostavlos έχει το δικό της τρόπο και καταφέρνει πάντα να συζητιέται το όνομά της, είτε λόγω της εμφάνισης, είτε για τα καμώματά της. Αυτή τη φορά και με αφορμή το καινούργιο της σόλο άλμπουμ με τίτλο "The Female Boss" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου, η Tulisa φωτογραφίζεται για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Cosmopolitan.

Η 24χρονη Βρετανή τραγουδίστρια καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τα σέξι δερμάτινα ρούχα που επέλεξε να φορέσει, την ώρα που στήνεται μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Ben Riggot και δε διστάζει να μιλήσει για το sex tape της, αλλά και για το αν είναι μόνη.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου.. Αλλά για μένα ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην καριέρα και σε όλα όσα πρεσβεύω… και ήταν ό, τι πιο ντροπιαστικό για μένα. Ήταν μια προσωπική στιγμή και με κατέβαλε η δημοσίευσή του. Ένιωσα ότι με παραβίασαν». Όσον αφορά, το ότι είναι μόνη, είπε: «Πήγαινα πάντα από σχέση σε σχέση στη ζωή μου. Είναι η πρώτη φορά που είμαι μόνη τόσο καιρό και είναι μόλις δύο ή τρεις μήνες… αλλά νιώθω όμως ότι τώρα είμαι καλά χωρίς σύντροφο».

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης