Πέταξαν λουκάνικα στη Lady Gaga

Πέταξαν λουκάνικα στη Lady Gaga

Κατά τη διάρκεια της συναυλία της το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη

Πέταξαν λουκάνικα στη Lady Gaga
Κάτι φαίνεται ότι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τους αστέρες της μουσικής και «χαρίζουν» στους θαυμαστές τους ένα πιο «αηδιαστικό» θέαμα σε όσους σπεύδουν να δουν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές επί σκηνής. Μετά τον Justin Bieber, ήταν τώρα η σειρά της Lady Gaga να κάνει εμετό κατά τη διάρκεια της συναυλία της το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η Mother Monster κατέβαινε τη κεντρική σκάλα του σκηνικού, οπότε και για αγνώστους λόγους, γύρισε το κεφάλι της και έκανε εμετό!

Ο χορευτής, που βρισκόταν δίπλα της εκείνη τη σκηνή και αντιλήφθηκε ότι η εικόνα δεν είναι μέρος της χορογραφίας, αλλά μια άτυχη στιγμή της τραγουδίστρια, έσπευσε αμέσως να την καλύψει.
Κλείσιμο

Έπειτα από λίγα λεπτά, συνήλθε και συνέχισε το show της. Άλλωστε, μια σταρ, όπως η Gaga, δεν πτοείται από τέτοιες άτυχες στιγμές.

Πρέπει να επισημάνουμε την ψύχραιμη αντίδρασή της όταν ένα μέρος του κοινού άρχισε να πετάει λουκάνικα στην σκηνή προκειμένου να της κάνει πλάκα για τα αρκετά κιλά που έχει πάρει τελευταία.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης