Jennifer Lawrence: Πρώτη φορά εξώφυλλο στη «Vogue»

Jennifer Lawrence: Πρώτη φορά εξώφυλλο στη «Vogue»

Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Dolce&Gabbana στο εξώφυλλο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Jennifer Lawrence στο βρετανικό γυναικείο περιοδικό «Vogue».

Ράλι Σουηδίας: Χιρβόνεν και Ford οι κυρίαρχοι του... χιονιού (video)
Jennifer Lawrence: Πρώτη φορά εξώφυλλο στη «Vogue»
Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Dolce&Gabbana στο εξώφυλλο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Jennifer Lawrence στο βρετανικό γυναικείο περιοδικό «Vogue». Η 23χρονη Lawrence, η οποία κάνει την πρώτη της φωτογράφηση για τη «Vogue», είναι από τα πιο περιζήτητα νέα πρόσωπα στο Hollywood. Μετά τις μικρότερες και μεγαλύτερες συμμετοχές της, η Lawrence βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό καστ της δραματικής ταινίας μυστηρίου «Winter’s Bone», η οποία κέρδισε βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance και η ίδια μια υποψηφιότητα για Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου. Είναι μάλιστα η δεύτερη πιο νέα ηθοποιός που βρίσκεται υποψήφια για Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Η πρόσφατη της δουλειά είναι η δραματική ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας «Hunger Games» σκηνοθεσίας Gary Ross, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Suzanne Collins. Στην ταινία η Lawrence υποδύεται τη 16χρονη Κάτνις, η οποία παίρνει εθελοντικά τη θέση της μικρότερης αδερφής της στους αγώνες πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά, στο έθνος της Πανέμ που έχει αναδυθεί από τα ερείπια της Βόρειας Αμερικής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης