Ο Ashton Kutcher ήταν χρόνια ερωτευμένος με τη Mila Kunis

Ο Ashton Kutcher ήταν χρόνια ερωτευμένος με τη Mila Kunis

Ο χωρισμός της από τον Ashton Kutcher την καταρράκωσε κυριολεκτικά, ενώ το δεύτερο πλήγμα που δέχτηκε η Demi Moore ήταν ότι ο πρώην αγαπημένος της μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε σχέση με τη Mila Kunis, αφού την είχε απατήσει μαζί της!

Ο Ashton Kutcher ήταν χρόνια ερωτευμένος με τη Mila Kunis
Ο χωρισμός της από τον Ashton Kutcher την καταρράκωσε κυριολεκτικά, ενώ το δεύτερο πλήγμα που δέχτηκε η Demi Moore ήταν ότι ο πρώην αγαπημένος της μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε σχέση με τη Mila Kunis, αφού την είχε απατήσει μαζί της! Και μετά από όλα αυτά, μια ακόμα είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας που μάλλον θα κάνει τη γοητευτική ηθοποιό να χάσει για πολλά βράδια τον ύπνο της: ο Ashton Kutcher ήταν ανέκαθεν τρελά ερωτευμένος με τη Mila!

Σύμφωνα με φίλους του ηθοποιού που μίλησαν με ξένα δίκτυα, οι δυο νέοι μπορεί να γνωρίζονταν πολλά χρόνια -κατά τα οποία είχαν μόνο φιλικές σχέσεις-, όμως ο Ashton ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω για εκείνη. «Ερωτική τρέλα» χαρακτηρίζουν οι φίλοι του αυτό που ένιωθε ο 33χρονος ηθοποιός για την 29χρονη Mila. Και ενώ η σχέση τους μετράει ήδη πέντε μήνες, άτομα από το περιβάλλον της Kunis λένε πως η  ηθοποιός φοβάται πως αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει. Έχει αποφασίσει όμως να τη ζήσει στο έπακρο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης