Lagy Gaga: «Παλεύω με τη βουλιμία και την ανορεξία από τα 15»

Lagy Gaga: «Παλεύω με τη βουλιμία και την ανορεξία από τα 15»

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν την αύξηση βάρους της, αλλά δεν είναι και κάτι που προσπάθησε να κρύψει και να καλύψει και η ίδια – ίσα-ίσα έπαιξε πιο πολύ με την εικόνα της!

Lagy Gaga: «Παλεύω με τη βουλιμία και την ανορεξία από τα 15»
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν την αύξηση βάρους της, αλλά δεν είναι και κάτι που προσπάθησε να κρύψει και να καλύψει και η ίδια – ίσα-ίσα έπαιξε πιο πολύ με την εικόνα της! «Κάνω δίαιτα αυτή τη στιγμή, γιατί έχω πάρει 11 κιλά» ήταν η δήλωσε πριν μερικές μέρες η Lady Gaga, λίγο μετά τη συναυλία της στο Άμστερνταμ. «Δεν νιώθω καθόλου άσχημα για όλο αυτό, ούτε καν για ένα δευτερόλεπτο» είχε συμπληρώσει τότε και φυσικά τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα. Το βράδυ της Τρίτης, όμως, αποφάσισε να απαντήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και να αποκαλύψει, βάζοντας φωτογραφίες της με εσώρουχα, ότι έχει διατροφικές διαταραχές από την εφηβεία της.

Η Lady Gaga με λεζάντες στις εν λόγω φωτογραφίες δηλώνει ότι είχε προβλήματα βουλιμίας και νευρικής ανορεξίας από τα 15 της. «Ο σύντροφος μου με προτιμά με καμπύλες. Όταν τρώω είμαι υγιής και δεν με ενδιαφέρει η εμφάνισή μου, είμαι ευτυχισμένη. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν πρόκειται να μπω σε ψυχωτικές καταστάσεις πάλι λόγω κριτικής. Αυτή είμαι και είμαι περήφανη για το μέγεθός μου».

Συνεχίζει γράφοντας ότι παίρνει μέρος στην Επανάσταση του Σώματος. Δηλώνει ότι όλοι πρέπει να είναι δυνατοί και πως το Ίδρυμα Born This Way δημιουργήθηκε ακριβώς γι' αυτό το σκοπό. «Ας δημοσιοποιήσουμε τις ατέλειες μας για να επαναπροσδιορίσουμε το αποτρόπαιο».

Κλείσιμο
Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχε ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές της που την αγαπούν, παρά τις διακυμάνσεις στη ζυγαριά της. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θαυμαστές μου που με αγαπάνε όπως και να είμαι και γνωρίζουν την έννοια της πραγματικής ομορφιάς και της συμπόνιας. Σας αγαπώ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης