Tyra Banks: Έγδυσε τον Rob Evans live

Tyra Banks: Έγδυσε τον Rob Evans live

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του «America's Next Top Model», Tyra Banks, σύμφωνα με φήμες, βγαίνει με το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι, Rob Evans.

Πίσω στα 80s
Tyra Banks: Έγδυσε τον Rob Evans live
Το μοντέλο και παρουσιάστρια του «America's Next Top Model», Tyra Banks, σύμφωνα με φήμες, βγαίνει με το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι, Rob Evans. Το πρωί της Παρασκευής έβγαλε την μπλούζα του 24χρονου φίλου της, αποκαλύπτοντας τους κοιλιακούς του και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Good Morning America» στο Central Park της Νέας Υόρκης, αναζωπυρώνοντας τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Το 38χρονο supermodel έμοιαζε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο την ώρα που έβγαζε το λευκό μπλουζάκι του καλογυμνασμένου 'toyboy' της. Και η χαρά της είναι έκδηλη στο πρόσωπό της, δείχνοντας πόσο πολύ απολάμβανε την αποστολή που της ανατέθηκε. Το γυναικείο κοινό της εκπομπής παραληρούσε στο θέαμα του κορμιού του κριτή του ριάλιτι μοντέλων, που μπόρεσε να δει μέχρι και το εσώρουχο του μιας και το τζιν ήταν χαλαρό και φορεμένο χαμηλά.

Φαίνεται ότι η Tyra δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο για να καθηλώσει όλα τα βλέμματα στη νέα σεζόν του ριάλιτι που κάνει πρεμιέρα απόψε, σεζόν που υπόσχεται να είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες μιας και έχει ανανεωθεί πλήρως: από τους κριτές μέχρι τον τρόπο ψηφοφορίας.

Κλείσιμο







video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης