O Casper Smart απάτησε την Jennifer Lopez;

O Casper Smart απάτησε την Jennifer Lopez;

Ο Casper Smart, ο χορευτής της Jennifer Lopez και εδώ και μήνες σύντροφός της πιάστηκε στα «πράσα» μέσα σε στούντιο εξωτικού μασάζ, «φουντώνοντας» τις φήμες για πιθανολογούμενη απιστία του στην τραγουδίστρια!

O Casper Smart απάτησε την Jennifer Lopez;
Ακόμα μια απιστία μέσα σε μόλις λίγες μέρες από το σκάνδαλο που ξέσπασε με αυτή της Kristen Stewart στον Robert Pattinson με το σκηνοθέτη της ταινίας της, έρχεται να αναστατώσει και πάλι το Hollywood! Ο Casper Smart, ο χορευτής της Jennifer Lopez και εδώ και μήνες σύντροφός της πιάστηκε στα «πράσα» μέσα σε στούντιο εξωτικού μασάζ, «φουντώνοντας» τις φήμες για πιθανολογούμενη απιστία του στην τραγουδίστρια!

Ο 25χρονος χορευτής εθεάθη στην περιοχή «Hell’s Kitchen», σε στούντιο εξωτικού μασάζ. Μάλιστα, το περιοδικό «In Touch Weekly», που δημοσιεύει και φωτογραφίες, φιλοξενεί μαρτυρία μασέρ που είδε τον Casper.

«Είδα τον φίλο της Jennifer. Είναι καλός άνθρωπος. Έχει δυνατούς μυς», δηλώνει η 31χρονη Bibi και συμπληρώνει ότι ο νεαρός χορευτής βιαζόταν και δεν έμεινε στο στούντιο περισσότερο από 10 λεπτά.

Κλείσιμο
Το πέρασμα του Casper από το εν λόγω στούντιο επιβεβαιώνουν κι άλλοι μάρτυρες, ενώ εκπρόσωπος του 25χρονου διέψευσε το δημοσίευμα λέγοντας πως βρέθηκε στην περιοχή για να «χτυπήσει» τις λέξεις «Hard Love» ανάμεσα στα δάχτυλά του.

Ωστόσο, το περιοδικό «Star» δημοσιεύει φωτογραφία του χορευτή – αγαπημένου της JLo από τον περασμένο Μάιο όπου… το εν λόγω τατουάζ υπάρχει ήδη!

Σύμφωνα με το ίδιο έντυπο, ο Casper δεν ήταν στο στούντιο μασάζ, αλλά σε μαγαζί με gay στριπτίζ, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο και, μάλιστα, την ημέρα των γενεθλίων της τραγουδίστριας! «Το συγκεκριμένο μέρος είναι γνωστό στέκι gay γνωριμιών», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό, ενώ ένας άλλος λέει: «ναι, τον έχω ξαναδεί. Ήταν ξανά εδώ πριν από τρεις εβδομάδες»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης