Κρίστεν Στιούαρτ: Η πιο… μισητή γυναίκα στο Hollywood

Κρίστεν Στιούαρτ: Η πιο… μισητή γυναίκα στο Hollywood

«Αυτή τη στιγμή η Κρίστεν είναι η πιο μισητή γυναίκα στο Hollywood και δεν αποκλείεται οι  θαυμάστριες του Πάτινσον, που είναι εκατοντάδες χιλιάδες να μποϊκοτάρουν τις ταινίες της. Αν συμβεί αυτό, η καριέρα της θα καταστραφεί» λένε πηγές αρκετών κινηματογραφικών στούντιο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Κρίστεν Στιούαρτ: Η πιο… μισητή γυναίκα στο Hollywood
Tι σου είναι η showbiz και το Hollywood… Μια λάθος κίνηση και είναι ικανή να σε ρίξει στα τάρταρα και ίσως να καταστρέψει την καριέρα σου. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη νεαρή ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ, καθώς  μετά την αποκάλυψη ότι απάτησε τον συμπρωταγωνιστή και αγαπημένο της Ρομπερτ Πάτινσον, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. «Αυτή τη στιγμή η Κρίστεν είναι η πιο μισητή γυναίκα στο Hollywood και δεν αποκλείεται οι  θαυμάστριες του Πάτινσον, που είναι εκατοντάδες χιλιάδες να μποϊκοτάρουν τις ταινίες της. Αν συμβεί αυτό, η καριέρα της θα καταστραφεί» λένε πηγές αρκετών κινηματογραφικών στούντιο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ίσως να έχουν και δίκιο αφού το Hollywood δείχνει να είναι ακόμα συγκλονισμένο από το εν λόγω σκάνδαλο. Για τα media αλλά και τον κόσμο ο Ρομπερτ Πάτισνον και η Κρίστεν Στιούαρτ αποτελούσε το νέο «πριγκιπικό ζευγάρι» του Hollywood.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης