Ο "έρωτας" της Maria Menounos για τον George Clooney

Ο "έρωτας" της Maria Menounos για τον George Clooney

Η δημόσια παραδοχή του «έρωτά» της 34χρονης Maria για το γόη και αμετανόητο εργένη του Hollywood τους άφησε όλους άφωνους

Ενταση μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας
Ο "έρωτας" της Maria Menounos για τον George Clooney
Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε η Maria Menounos σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "The Improper Bostonian", καθώς η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Είναι ερωτευμένη με τον George Clooney!
 
«Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στον George και την αγαπημένη του Stacey Keibler, γιατί είναι καλή μου φίλη, αλλά… ο George είναι τέλειος σκηνοθέτης και άψογος ηθοποιός, και πραγματικά θαυμάζω τα ταλέντα του! Είναι ένας αληθινός φιλάνθρωπος. Είναι γοητευτικός και ευγενικός. Με λίγα λόγια, είναι ο George Clooney!» είπε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια παραδοχή του «έρωτά» της 34χρονης Maria για το γόη και αμετανόητο εργένη του Hollywood τους άφησε όλους άφωνους. Στη συνέχεια δε, παραδέχτηκε πως έχει πολύ άγχος κάθε φορά που καλείται η ίδια να πάρει συνεντεύξεις από celebrities πρώτης γραμμής.
Κλείσιμο

Τα καλύτερα είπε και για την Kim Kardashian, αφού όπως είπε, "η Kim είναι φίλη μου. Είναι μια πολύ επιτυχημένη εργαζόμενη γυναίκα, με ένα γάμο που δεν ευδοκίμησε. Αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς"!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης