Eva Longoria: Νέος έρωτας για τη λατίνα star;

Eva Longoria: Νέος έρωτας για τη λατίνα star;

Όπως όλα δείχνουν, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να την έχει κουράσει η on/off σχέση της με τον Eduardo Cruz, με την ίδια να δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει παρακάτω.

Eva Longoria: Νέος έρωτας για τη λατίνα star;
Όπως όλα δείχνουν, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να την έχει κουράσει η on/off σχέση της με τον Eduardo Cruz, με την ίδια να δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει παρακάτω. Και προφανώς, το έκανε, καθώς δημοσίευμα αμερικανικού περιοδικού θέλει την Eva Longoria να έχει βρει την νέα της αγάπη στο πρόσωπο του αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Mark Sanchez.

Ήδη, οι πληροφορίες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού κάνουν λόγο για τις κρυφές συναντήσεις της 37χρόνης ηθοποιού με τον γοητευτικό Sanchez, με την Longoria να φορά ακόμα και ξανθιά περούκα, προκείμενου να μη γίνει αντιληπτή από τους φωτογράφους στα ερωτικά της ραντεβού με τον 25 χρόνο παίκτη. Ωστόσο, η Longoria δείχνει να θέλει να κρατήσει ακόμα κρυφή αυτή τη νέα της σχέση από τα media, με την ίδια να πηγαίνει χωρίς συνοδό στο ραντεβού που είχε για φαγητό με το ζεύγος Beckham πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό εστιατόριο στο West Hollywood.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης